fbpx

21 napos Kihívás - Szívből Vállalkozni

Szeptember 1. - 21. 

ÜDVÖZÖLLEK!

Kedves Álom Vállalkozó,

 

Üdvözöllek!  A kihívás keretein belül azon fogsz dolgozni, hogy olyan vállalkozást építs, amiben jól érzed magad, ami összhangban van veled.

Ezzel a kihívással arra szeretnélek inspirálni, hogy gondold át a vállalkozásoddal kapcsolatos hitrendszereidet, mert örömteli sikert, csak így tudunk elérni, belső munkával. A Facebook hirdetést, termék piramis építést stb. meg tudod tanulni szakértőktől, de fontos, hogy a megfelelő alapokat fektesd le a fejedben és a szívedben.

Véleményem szerint ez sokkal fontosabb, mint a marketing és értékesítési stratégiád.

Természetesen azzal is foglalkozni kell, hiszen a pénzügyi sikeredet ők fogják nagyrészt meghatározni, de arra invitállak, hogy először önmagadban tegyél rendet és határozz meg belső célokat és gondold át, hogyan is szeretnéd igazából építeni a vállalkozásodat.

Ha szívből, akkor nagyon jó helyen jársz!

A kihívás rengeteg hasznos kérdést, információt tartalmaz, úgy készítettem el, hogy már önmagában is hatalmas kincs legyen Neked, de ha úgy érzed, hogy szeretnéd mélyíteni a tudásodat, az alábbi módon tudsz velem együtt dolgozni:

 

Jó munkát és élvezd az utat!

 

Tölgyessy Zsófi

Hogyan tudod elvégezni a 21 napos kihívást a leghatékonyabban?

 

 [icon name="empire" class="" unprefixed_class=""]  Lépj be a zárt FB közösségünkbe itt: Szívközpontú Vállalkozók Közössége.

 

 [icon name="empire" class="" unprefixed_class=""]  Töltsd le a munkafüzetet (görgess le).

 

 [icon name="empire" class="" unprefixed_class=""]  Minden nap hallgasd meg az aznapi rövid, egy-két perces magyarázó videót a FB csoportunkban, majd töltsd ki a munkafüzetben az aznapi kérdést. Ha van kedved, oszd is meg velünk a válaszodat!

 

 [icon name="empire" class="" unprefixed_class=""] Alakíts ki új szokásokat és cselekedj, hogy haladj az álmaid felé.

Iratkozz fel a hírlevelemre, és minden Kedden érkezik a heti inspirációd!

>