21 Napos Kihívás – Szívből Vállalkozni | Tölgyessy Zsófi

21 napos Kihívás – Szívből Vállalkozni

Szeptember 1. – 21. 

ÜDVÖZÖLLEK!

 

Kedves Álom Vállalkozó,

 

Üdvözöllek!  A kihívás keretein belül azon fogsz dolgozni, hogy olyan vállalkozást építs, amiben jól érzed magad, ami összhangban van veled.

Ezzel a kihívással arra szeretnélek inspirálni, hogy gondold át a vállalkozásoddal kapcsolatos hitrendszereidet, mert örömteli sikert, csak így tudunk elérni, belső munkával. A Facebook hirdetést, termék piramis építést stb. meg tudod tanulni szakértőktől, de fontos, hogy a megfelelő alapokat fektesd le a fejedben és a szívedben.

Véleményem szerint ez sokkal fontosabb, mint a marketing és értékesítési stratégiád.

Természetesen azzal is foglalkozni kell, hiszen a pénzügyi sikeredet ők fogják nagyrészt meghatározni, de arra invitállak, hogy először önmagadban tegyél rendet és határozz meg belső célokat és gondold át, hogyan is szeretnéd igazából építeni a vállalkozásodat.

Ha szívből, akkor nagyon jó helyen jársz!

A kihívás rengeteg hasznos kérdést, információt tartalmaz, úgy készítettem el, hogy már önmagában is hatalmas kincs legyen Neked, de ha úgy érzed, hogy szeretnéd mélyíteni a tudásodat, az alábbi módon tudsz velem együtt dolgozni:

 

Jó munkát és élvezd az utat!

 

Tölgyessy Zsófi

Hogyan tudod elvégezni a 21 napos kihívást a leghatékonyabban?

 

   Lépj be a zárt FB közösségünkbe itt: Szívközpontú Vállalkozók Közössége.

 

   Töltsd le a munkafüzetet (görgess le).

 

   Minden nap hallgasd meg az aznapi rövid, egy-két perces magyarázó videót a FB csoportunkban, majd töltsd ki a munkafüzetben az aznapi kérdést. Ha van kedved, oszd is meg velünk a válaszodat!

 

  Alakíts ki új szokásokat és cselekedj, hogy haladj az álmaid felé.

8 percben – Miért csinálom?