fbpx

Szívből, Önbizalommal Értékesíteni Workshop

Ez a workshop azért született meg, hogy segítsek átalakítani az értékesítéssel kapcsolatos régi, elavult félelmeket és hitrendszereket és egy új lehetőséget, eszközöket adjak a kezedbe, ami által nagyobb bőséget tudsz teremteni.

Megtanítalak, hogy mire fókuszálj, annak érdekében, hogy az értékesítés önazonos, sőt örömteli legyen!

Haladj végig a "Szívből Értékesítés 7 aranyszabályán"!

Először hallgasd meg a videót, majd töltsd ki a munkafüzetet. Javaslom, hogy napi egy, vagy akár heti egy témával haladj csak. Hagyj magadnak időt, hogy megérjenek benned a válaszok! A munkafüzetet kinyomtathatod, vagy online is kitöltheted!

Ha a munkafüzetet a gépeden szeretnéd kitölteni, akkor klikk ide!

Ha a munkafüzetedet ki szeretnéd nyomtatni, klikk ide!

Hogyan készítettem az online tanfolyamomat?

Egyre nagyobb az igény online tanfolyamok készítésére, főleg a jelenlegi helyzetben, ezért egy korábbi (tagsági programos) tananyagot most elérhetővé teszek nektek, hátha segít abban, hogy elindulj online.

Az első videó áttekintést ad, hogyan indulj el, mire van szükséged, a második pedig azt a filmvágó programot (Filmora Wondershare) mutatja be, amit én is használok. Ez ugyan fizetős, de nagyon könnyen használható. 

Jó munkát!

Zsófi

Bónusz Tananyagok a Szakértőinktől

Online Marketing Tippek végre érthetően!

VAJDA ZSUZSI

ONLINE MARKETING SZAKÉRTŐ

Zsuzsi több mint 15 éve foglalkozik marketinggel. Az elmúlt években vállalkozóknak segített rendbe tenni az online marketingjüket egy tündéri 4 éves kislány anyukájaként. Szigorú, ha a stratégiáról és számokról van szó, de cserébe minden ügyfele teljes figyelmet és szívközpontú megközelítést kap tőle.

Saját weblap: Hogyan induljak?

JUHÁSZ VERA

WEBOLDAL FEJLESZTŐ/SZAKÉRTŐ

Legyen bármekkora a vállalkozásod, szükséged van egy weboldalra. De ez, csak a jéghegy csúcsa. Fontos, hogy rádtaláljanak és forgalmat tudj generálni. De mi kell ehhez? 

Az óriási tudáshalmazból Vera megszűri  Nekünk a lényeget. 

Hiszen nem weblapszakértők szeretnénk lenni, egyszerűen érteni szeretnénk, hogy mit kell csinálnunk és miért.

Hallgasd meg a beszélgetést Verával, hogy hasznos tippeket kapj, majd töltsd le a MUNKAFÜZETET ITT! hogy átgondold a saját vállalkozásod kapcsán, hogy lehet szuper weboldalad!

x
>