Ajándékok | Tölgyessy Zsófi

3 db AJÁNDÉK:

 

2 db fantasztikus Tervező Munkafüzet + 1db Meditáció

 hogy ne halogass tovább és valóra váltsd a 2019-es vállalkozói álmaidat!

 

A 7 Sorsfordító Kérdés Munkafüzet segít letisztázni az alapokat és lendületet ad, hogy beleállj a vállalkozói álmodba és haladj a megvalósítás felé.

 

A Van egy Kincsed Meditáció célja az, hogy megszeresd a meditálást és a befelé figyelést, hogy egyre többször alkalmazd ezt a csodálatos eszközt az életedben és a vállalkozásodban.

A Szerelmes leszel a marketingedbe Tervező arra fog inspirálni, hogy megváltoztasd a hozzáállásodat a marketinghez, mert anélkül nehéz lesz eljuttatni a szerelem termékedet, szolgáltatásaidat az emberekhez.

Ezek a szuper ajándékok Neked szólnak, ha van egy vállalkozói álmod, amit szeretnél valóra váltani, tehát:

 

  •  Lehetsz teljesen kezdő, aki még nem indult el az úton.

  • Olyan, aki már rálépett az útra, de akadályokba ütközött, akár a félelmei miatt, a remélt siker még nem jött el.

  • Szeretnéd a marketingedet szívből építeni, de elveszettnek érzed magad ebben a témában.

Igen, szeretném az ajándékokat!

*Mivel én is utálom a spam emaileket, nagyon vigyázunk az adataidra, 3. félnek nem adjuk ki és nem fogjuk teletömni a fiókodat hirdetésekkel. A hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz, bár havi meglepetéseket fogok küldeni, amit imádni fogsz, szóval nem érdemes.

Üdvözöllek, Tölgyessy Zsófi vagyok, 5 éve léptem ki a marketinges felsővezetői mókuskerékből, majd egy ideig beutaztam Délkelet Ázsiát, mert nem tudtam merre tovább. A vállalati világ nyújtotta komfortnak és "biztonságnak" búcsút intve, végre elkezdtem követni a szívemet és hagytam, hogy a vállalkozásom megszülessen.

Az a célom, hogy velem együtt újragondold az életedet és a vállalkozásodat (nem csak a marketingedet), méghozzá szívből.

Én is pont ezt az utat jártam be az elmúlt 5 évben, sok megtapasztalással, félelemmel, sikerrel és mélyponttal egyaránt, amiről sokat olvashatsz a Szeretem a Vállalkozásom FB oldalon.

Minden általam készített anyagot a saját félelmeim, elakadásaim inspiráltak, amihez természetesen az Inspirációs Marketing programot végezett vállalkozók is rengeteg tapasztalattal járultak hozzá.

Remélem hogy Te is sok inspirációt, meglátást merítesz belőle!

Hajrá,

Tölgyessy Zsófi

Ha te is szívből szeretnél élni és építeni a vállalkozásodat, akkor így tudlak támogatni:

Hasznos blog cikkek

Csemegézz a blog bejegyzések között, az alábbi témákban: Inpiráló Vállalkozói Sztorik, Önismeret, Szívközpontú marketing stb.

Ellátogatok a BLOGRA!

Hírlevél és meglepik

Olvasd el a havi 1 db hírlevelet, hogy tanulj és inspirálódj!

Inspirációs Marketing Iskola

Csatlakozz ehhez a fantasztikus 4 hónapos programhoz, ahol inspiráló vállalkozókkal együtt tudsz dolgozni a szívközpontú marketing stratégiádon, bármikor kérdezhetsz, nem hagyunk magadra!

Elolvasom a részleteket!