fbpx

Dream Club

Önismereti  & spirituális szentély Nőknek. 

Önismereti és spirituális szentély Neked, hogy könnyedén haladj a szíved és az álmaid útján, egy csoda női közösségben.

WOMEN circle - női kapcsolódó kör

Havonta kétszer találkozunk, Újholdkor és Teliholdkor, online térben, két workshop jellegű női kör keretében, hogy kapcsolódjunk és emeljük egymást!
  • Megosztjuk a tapasztalásainkat egymással!
  • Kacsolódunk, támogatjuk egymást és egymás álmait!
  • Energetikai és gondolkodásmódbeli szándékot határozunk meg!
  • Elengedjük azt, ami már nem támogat!

+ Csoda Eszközök

Minden hónapnak lesz egy fókusz témája és mantrája, amihez izgalmas eszközöket hozok, mindig azt, ami a leginkább támogat abban a hónapban.

Pl.: Önismereti gyakorlatokat, spirituális eszközöket, inspiráló kérdéseket, meditációkat, könyv ajánlókat, kihívásokat, mindig azt, ami a leginkább támogat abban a hónapban.

NŐI TEREMTŐ ERŐ

A Dream Club egy önismereti és spirituális szentély Nőknek. Egy tér és közösség, ami megtart Téged és az álmodat, rajta tart az úton, a szíved / lelked útján, szabad és megengedő, de ugyanakkor végig arra inspirál, hogy azt a jövőt és éltet teremtsd, ami igazán Te vagy, amit valóban szeretnél. Önismereti és spirituális eszközöket ad a kezedbe, hogy szárnyalj.

Tavaszi témák és órarend

Minden hónapban kétszer találkozunk online, Újholdkor (ami a szándék meghatározás és teremtés időszaka, majd Teliholdkor, ami a lezárás, elengedés időszaka).

Lehetőség szerint (amikor meg tudom oldani az utazások miatt) az egyik alkalom délelőtt lesz, a másik pedig munkaidő után, délutáni - esti időpontban. 

Március - „Könnyedén áramlok!” 

Március 7, Kedd – 10:00 – 11:00

Március 20, Csütörtök 18:30 – 19:30

Kihívás: Elengedés

Április - "Mindenből a legjobbat érdemlem."

Április 6, Csütörtök 10:00 – 11:00

Április 19, Csütörtök 18:30 – 19:30

Kihívás: Királynő

Május -  „Bátran árasztom a fényemet.”

Május 5, Péntek 10:00 – 11:00

Május 18, Péntek 18:30 – 19:30

Kihívás: Világítótorony

A Dream Club egy havidíjas program, melynek ára 9900 Ft / hó.
A fizetéstől szám0lva 30 napon át fog élni a tagságod és egészen addig él, amig a Dream Club tagja szeretnél lenni. Addig hozzáférsz az összes anyaghoz, a közösséghez, az online programokhoz. A fizetés rendkívül kényelmes, hiszen bankkártyával történik, havonta, automatikusan, Az előfizetésedet természetesen bármikor lemondhatod.
>