Gondold újra Kihívás

Gondold velem újra az életedet, hogy úgy élj, ahogy valóban szeretnéd.

Mit szeretnéL másképp látni a saját világoDBan és a Világban?


Azt az életet éld, amit valóban szeretnél.

Te írod a saját sztorid.Hiszem, hogy csak akkor lehetünk igazán boldogok és sikeresek, ha szívből élünk, befelé is figyelünk és tudatosak vagyunk a saját sztorink kapcsán, amit nap mint nap mesélünk magunknak.


Nekem ehhez újra kellett gondolnom mindazt, amit addig igaznak hittem. Megnézni, hogy mit hiszek az életről, önmagamról, a pénzről, az üzletről, a kapcsolataimról stb.


Ezzel a belső, önismereti utazással indult el az új történtem és azóta másoknak segítek abban, hogy jobban megismerjék önmagukat, kövessék a szívüket, vagy éppen létrehozzák a vállalkozásukat szívből.


T.ölgyesyZsófi

kinek szól ez a kihívás?

A kihívás bárkinek szól, aki szeretné átnézni a hitrendszereit, tehát azt, amit bizonyos témákról gondol és hisz. Kiemelten fogunk kitérni a vállalkozások bizonyos témáira, hogy amikor újraindul az élet, a félelmek helyett egy egészen más energiából tudjál alkotni az életedben és a vállalkozásodban!


De bárki csatlakozhat, akár vállalkozol, akár cégnél dolgozol, vagy háziasszony vagy. 


Ahogy Te megváltoztatod a gondolkodásmódodat és másképp kezdesz gondolkozni arról, amit most normálisnak gondolunk, azzal változik a világ is. 


Ezért kérlek ne feledd, hogy hatással vagy! A saját életedre és a világra is. 


Mi fog történni a kihívás alatt?✓ A kihívás időtartama 7 nap.

✓ Minden nap lehetőséged lesz arra, hogy átgondold a nap témáját.

Egy rövid videóban járom körbe minden nap a témánkat.

✓ A válaszaidat egy csodaszép munkafüzetben tudod majd feljegyezni, amit emailben fogok Neked küldeni a feliratkozásod utáni napon. (a videókat pedig napi szinten, napi egyet)

✓ A Facebook csoportunkban kapcsolódni tudsz velem és a többiekkel, kérdezni, megosztani. Ez adja az inspirációt, szóval javaslom, hogy használd ki!