A jelentkezés lezárult! 

Köszönöm, hogy több mint 500-an velünk tartotok!!
Lemaradtál? A zárt Facebook csoportunkban meg tudod hallgatni az élőket!

Úgy éld az életedet, ahogy valóban szeretnéd!

Gondold velem újra és tekintsd át az elmúlt évedet (vagy az évtizedet), hogy levond a tanulságokat, megéld a discsőségeidet és azt tartsd fókuszban, amerre haladni szeretnél 2021-ben!


A kihívás a Pink Lotus Önismereti Program, ingyenes, bevezető kihívása és tavaly is hatalmas sikerrel futott, rengeteg sorsfordító felismerés született  belőle, úgyhogy érdemes részt venned benne:)


NEKEM SZÓL EZ A KIHÍVÁS?


IGEN, ha van egy álmod, amit szeretnél valóra váltani, de vannak még félelmek benned és szeretnéd áttekinteni az elmúlt időszakodat, levonni a tanulságokat és átgondolni, az elkövetkező évet.


MI FOG TÖRTÉNNI A KIHÍVÁS ALATT?


A kihívás időtartama 8 nap - 2021. Január 2 - 9.

✓ Minden nap fogsz kapni egy emailt, melynek segítségével át tudod tekinteni az életedet és új célokat tudsz megfogalmazni. 

✓ A válaszaidat egy csodaszép Éves leltár - Álom Tervező munkafüzetben tudod majd feljegyezni.

✓ A Facebook csoportunkban extra tippeket, tartalmakat fogok megosztani és kapcsolódni tudsz velem, a többiekkel, valamint kérdezni, megosztani.

✓ Két élő bejelentkezés is lesz: Január 2.-án  és Január 9.-én, ahol önsimereti tudást, tippeket és inspirációt fogsz kapni tőlem.

✓ Ha szeretnéd folytatni a szíved útját, lehetőséged van becsatlakozni a Pink Lotus Önismereti Programba is, ahol 7 héten tovább haladunk együtt a Te,  csodálatos önismereti utadon.