Hogyan Tudok Segíteni? | Tölgyessy Zsófi

Új sztorit írunk, hogy úgy éld az életedet, ahogy valóban szeretnéd.

Ha te is szívből szeretnél élni és építeni a vállalkozásodat, akkor így tudlak támogatni:

Hasznos blog cikkek

Csemegézz a blog bejegyzések között, az alábbi témákban: Inpiráló Vállalkozói Sztorik, Önismeret, Szívközpontú marketing stb.

Ellátogatok a BLOGRA!

Hírlevél és meglepik

Olvasd el a havi 1 db hírlevelet, hogy tanulj és inspirálódj!

Inspirációs Marketing Iskola

Csatlakozz ehhez a fantasztikus 4 hónapos programhoz, ahol inspiráló vállalkozókkal együtt tudsz dolgozni a szívközpontú marketing stratégiádon, bármikor kérdezhetsz, nem hagyunk magadra!

Elolvasom a részleteket!

Üdvözöllek, Tölgyessy Zsófi vagyok, 5 éve léptem ki a marketinges felsővezetői mókuskerékből, majd egy ideig beutaztam Délkelet Ázsiát, mert nem tudtam merre tovább. A vállalati világ nyújtotta komfortnak és “biztonságnak” búcsút intve, végre elkezdtem követni a szívemet és hagytam, hogy a vállalkozásom megszülessen.

Az a célom, hogy velem együtt újragondold az életedet és a vállalkozásodat (nem csak a marketingedet), méghozzá szívből.

Én is pont ezt az utat jártam be az elmúlt 5 évben, sok megtapasztalással, félelemmel, sikerrel és mélyponttal egyaránt, amiről sokat olvashatsz a Szeretem a Vállalkozásom FB oldalon.

Minden általam készített anyagot a saját félelmeim, elakadásaim inspiráltak, amihez természetesen az Inspirációs Marketing programot végezett vállalkozók is rengeteg tapasztalattal járultak hozzá.

Remélem hogy Te is sok inspirációt, meglátást merítesz belőle!

Hajrá,

Tölgyessy Zsófi