fbpx

Köszönöm Október – Gyakorold velem a hálaadást 31 napon át!

 

 

Az októberi témánk igazi felfrissülés lesz a lelkednek és ha egy picit is hasonlítunk egymásra, akkor ígérem, hogy nagyon fogod szeretni és hasznos lesz számodra!

A hálaadás egy olyan dolog, amit szerintem mindenkinek gyakorolnia kellene az életében (és a vállalkozásában), de ritkán helyezzük rá a fókuszt, pedig tényleg sorsfordító!

Ezt már annyiszor bebizonyította nekem az élet, mégis, én is hajlamos vagyok elfelejtkezni róla. De szerencsére imádok önismereti rendszereket, programokat összetenni, munkafüzeteket, meditációkát készíteni, és ezt nem csak nektek szoktam készíteni, hanem sokszor saját magamnak teszem őket össze először. Ez történt most is.:)

Ugyanis nagy nap közeleg az életemben, hiszen Október 26.-án ünneplem a 40. szülinapomat. Már hónapok óta nyugalom, melegség és szeretet van bennem, ha erre a napra gondolok, de egyfajta lelkesedés is, hogy gondoljam át, leltározzam, hogy mi történt az elmúlt hónapokban, években, évtizedben, hogy tisztán lássam azt a csodálatos fejlődést, amin keresztül mentem. Amin mindannyian keresztül megyünk, csak néha azt gondoljuk, hogy nem haladunk. De igazából olyan nincs, hogy nincs előre lépés, haladás. Ha beletesszük a szándékot, akkor biztosan van fejlődés.

Azt a sugallatot is kaptam, hogy most egy picit tegyem félre azt, amit javítani “kell”, amit még meg lehet fejlődni és csak arra koncentráljak, hogy miért lehetek hálás az életemben, a vállalkozásomban, a kapcsolatomban, önmagamban.

Igazi őszi lány vagyok és imádom az Októbert, a színes leveleket, a csodálatos gesztenye fákat. Ilyenkor vagyok a leghálásabb a természetért.

Ezért is adta magát a lehetőség, hogy Október 1 és 31 között elköteleződök a hálaadásnak.

 

?Miért szeretném gyakorolni a hálaadást??

 

  • Jó érzés hálát adni.
  • Jó néha figyelmeztetni magunkat arra, hogy mennyi dologért adhatunk hálát.
  • A hála energiája az egyik legmagasabb rezgésű energia, tehát a hatékony teremtés alapja.
  • Szeretném a szülinapom alkalmából megünnepelni magamat és az életemet. (Hiszen olyan ritkán tesszük ezt tudatosan!)

Ez lesz a következő hónapok alapja, amikor is leltározni fogok és elkezdeni megtervezni a 2021-es évet, mindezt a szeretet, a hála, az öröm és a bőség elveire fókuszálva. Ha te is szeretnéd az évedet összegezni, leltározni, tervezni, álmodni, akkor érdemes követned engem, mert izgalmas dolgokkal készülök.

 

?Így gyakorold velem 31 napon át a hálaadást 3 egyszerű lépésben:?

 

Ha szeretnél velem tartani és az elkövetkezendő 31 napban gyakorolni velem a háladást, nincs más dolgod mint:

 

1) Előkészíteni egy füzetet, amibe napi szinten fel tudod jegyezni a hála listádat!

Javaslom, hogy menj el egy papírboltba és vegyél magadnak egy olyan füzetet, ami nagyon tetszik, amibe különösen jó érzés írni. Fontos, hogy kézzel írd ezt a listát, mert teljesen más érzés papírra írni, mint pötyögni a laptopon.

 

2) Elköteleződni, hogy 31 napon át, minden nap 10 percet szánsz erre a feladatra!

Az elköteleződés az egyik legfontosabb lépés. Gondold át, hogy mi számodra a motiváció ebben a kihívásban. Miért szeretnéd végig csinálni? Én azért, mert szeretném egy még csodálatosabb időszakra edzeni az elmémet, hogy fókuszáljon a jóra és még inkább figyeljen arra, hogy értékeljem az életemet és a benne lévő dolgokat. Ebből az állapotból szeretném megalkotni a 2021 év céljait, álmait. Ez egyfajta gyakorlás és előkészület.

Döntsd el, hogy minek szenteled ezt az időszakot.

Egy szép szeánsznak képzelem el azt a napi rövid időt, amit önmagam tisztulásának és szeretetének, ünneplésének szentelek a hála által. 

3) Minden nap felírni 10 dolgot, amiért hálás lehetsz!

Minden este, mielőtt lefekszel aludni (vagy a következő reggel, ha akkor nyugisabb számodra) hunyd le a szemedet egy pillanatra, vegyél egy mély levegőt, tedd a kezedet a szívedre és gondold át a napodat. Mi okozott örömöt? Miben érezted jól magadat? Miért vagy hálás? Írj fel min. 10 dolgot, minden egyes nap.

 

Készítettem neked hozzá egy csekklistát, amit ki tudsz nyomtatni, ha szeretnéd nyomon követni a haladásodat!

 

?Itt tudod lementeni!?

 

>