fbpx
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"78104":{"name":"Main Acent Transparent","parent":"ea6fb","lock":{"saturation":0,"lightness":1}},"ea6fb":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"78104":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.3)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.3}},"ea6fb":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"78104":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.3)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.3}},"ea6fb":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

'Megélek a Szenvedélyemből!'

7 napos Ingyenes KIHÍVÁS

2020. Április 7 -13. 

A jelentkezés lezárult!


7 nap – 7 téma: Mik a legalapvetőbb lépések, ha szívből szeretnéd építeni a vállalkozásodat és a marketingedet?

FIgyelem! Ez nem egy semmitmondó ingyenes anyag. Az lesz a célom, hogy minél több tudást átadjak Neked a kihívás alatt és megtaláld a saját válaszaidat a munkafüzeted segítségével. 


Ha a kihívás végeztével úgy döntesz, hogy szeretnél folyamatos inspirációt, útmutatást, közösséget és a teljes tudásanyaghoz hozzáférni, akkor lehetőséged lesz becsatlakozni az Inspirációs Marketing Programba és Közösségbeami immár 9. alkalommal indul el Április 22.-én. 


Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél megélni a szenvedélyedből, felpörgetni a motivációdat.

.

Üdvözöllek, Tölgyessy Zsófi vagyok és több mint 7 éve támogatom a közösségemet abban, hogy minél többen váltsák valóra a vállalkozói álmukat és szívből tudják építeni a marketingjüket, gyomorgörcs nélkül.


Április 22.-én, immár 9. alkalommal indul útjára az Inspirációs Marketing Vállalkozói Program, ami egy egyedülálló, szívközpontú, online csoportos tréning és inspiráló közösség. 


Ez a kihívás az ott tanított 7 legfontosabb lépést hozza el számodra, többek között egy csodálatos munkafüzet segítségével.  


A kihívás keretein belül azon fogsz dolgozni, hogy olyan vállalkozást építs, amiben jól érzed magad, ami összhangban van Veled.


Olyan kulcsfontosságú területekről lesz szó, ami véleményem szerint alap ahhoz, hogy önazonos legyen a vállalkozásod és a marketinged.


Tölgyessy Zsófi

kinek szól ez a kihívás?

A kihívás Neked szól, ha van egy vállalkozói álmod vagy szerelem vállalkozásod. 


Fontos számodra, hogy értéket teremts és a szívközpontú szemlélet alkalmazása az üzleti életben is.  


Fontos számodra az önismeret.


Tudod, hogy mivel szeretnél foglalkozni. Követnéd a szenvedélyed.


De még félsz: „Elég jó lesz? Fognak ezért fizetni? Egyáltalán hogyan induljak el? Milyen marketing eszközöket használjak? Oh, én utálok tukmálni....hogyan lesz bevételem?”


Ha ismerősen hangzanak ezek a gondolatok, akkor jó helyen jársz.Mi fog történni a 7 nap alatt?
✓ Minden nap lehetőséged lesz arra, hogy átgondold a nap témáját, melyet egy rövid videóban fejtek ki és emailen fogom neked küldeni.


✓  7 nap – 7 téma: Mik a legalapvetőbb lépések, ha szívből szeretnéd építeni a vállalkozásodat és a marketingedet?


✓ A válaszaidat egy csodaszép munkafüzetben tudod majd feljegyezni.


✓ Élő bejelentkezésekkel is foglak támogatni.


✓ A 7 nap elteltével sokkal magabiztosabb leszel, a marketing közelebb kerül a szívedhez és lesz legalább 3-4 lépés a kezedben, amivel tovább léphetsz a vállalkozásodban!