“Az ezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik.” Lao Ce

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Üdvözöllek, Tölgyessy Zsófi vagyok!


Az életem teljes mértékben átalakult az elmúlt években, olyannyira, hogy néha én is meglepődök azon, hogy mekkora különbség van a két életstílus között.


A felsővezetői lét után, ma már olyan munkát végzek amit imádok, ráadásul a saját időmet én osztom be szabadúszóként, hogy minden évben vissza tudjak térni Ázsiába, hiszen ez a szenvedélyem! 


Őszintén hiszem, hogy ha én képes voltam átalakítani az életemet, akkor hittel és kitartással te is képes leszel rá!


Nem mondom, hogy ez a kényelmesebb, vagy könnyebb út, de ha a szívedet követed, jó úton haladsz!

This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

Kigyógyult munkamániás vállalati vezető.

Az életem nagy részét azzal töltöttem, hogy a társadalmi elvárásoknak megfeleljek, ezért szépen lassan lépkedtem felfelé a vállalati ranglétrán. 30 éves koromra eljutottam oda, hogy sikeres felsővezető voltam, sok pénzt kerestem, csilivili céges vacsikra jártam, de legbelül már nem voltam boldog.  Az egyik legnagyobb amerikai magánkézben lévő forgalmazó cég Marketing Vezetője voltam és több százmilliós büdzsét és promóciókat menedzseltem a csapatommal. Fantasztikus évek voltak, nagyon sokat tanultam és szerettem a cégemet. De ahogy teltek az évek, egyre stresszesebb lettem és elvesztettem a lelkesedésemet az élet iránt és rossz szokásokat kezdtem el kialakítani, melyek az egészségemre is ártalmasak voltak. Azt éreztem, hogy ennél biztosan többről szól az élet, valami hiányzott, de nem értettem, hogy mi az és hogyan találhatnám meg. Teljesen bele voltam ragadva az életembe és nem tudtam kimászni belőle...

Elkezdtem kigyomlálni a félelmeimet és korlátaimat.

Szerencsére ezeket a nehéz éveket arra használtam, hogy minél inkább magamba nézzek és elkezdtem megfigyelni a gondolataimat és a viselkedésemet. Átgondoltam, hogy mit szeretnék valóban az élettől, tanfolyamokra, iskolába jártam és képeztem magam.


Az egyetlen fény az alagút végén egy gondola volt: Meg fogom találni a módját, hogy boldogabb legyek. Megtanulom elengedni a félelmeimet és ledönteni a korlátaimat. Sok módszert kipróbáltam és alkalmaztam, a legtöbb nagyon hatékony volt. Ekkor találkoztam a coaching eszköztárával és elhatároztam, hogy másoknak is segíteni fogok megvalósítani az álmaikat, ahogyan én is tettem.

Új élet, a szívem útján...

Rettegtem magamnak bevallani, de legbelül tudtam, hogy változtatnom kell. Fel kell adnom a biztosat (nem csupán anyagilag) és ugrani végre! Elhagyni a vállalati világ nyújtotta biztonságot, de egyben boldogtalanságot és újra felfedezni magamat, feltöltekezni energiával és végre igazán élni! Így hosszú évek tépelődő érzései után úgy döntöttem, hogy valóra váltom a legnagyobb álmomat és beutazom Délkelet Ázsiát. Fantasztikus élményeket életem át és különleges barátságokat kötöttem az utamon. Hazatértem után úgy döntöttem, hogy a valódi szenvedélyemet kezdem el követni, a saját lábamra állok és elkezdek embereknek segíteni abban, hogy sikeresebbé és boldogabbá váljanak, valamint üzletileg sikeres, örömteli vállalkozásokat hozzanak létre.


A lényeg rólam:


Szenvedélyem, hogy támogassalak abban, hogy boldog életet élj, olyan sztorit kezdj el írni magadnak, ami az álom élet irányába fókuszál.

2014-ben léptem ki a felsővzetői mókuskerékből, így lett vége az automata zombie üzemmódnak és új sztori kezdődött.

10 éves Brand Marketing tapasztatlattal rendelkezem (pl. Bacardi, Clorox), több százmilliós büdzsé menedzselése.

7 éves felsővezetői tapasztalatom van.

Life, Business  Coach és Marketing mentor és tanácsadó vagyok: magyar és angol nyelven is.

6 hónapon át beutaztam Délkelet Ázsiát, hogy valóra váltsam a legnagyobb álmomat, erről blogot is írtam: www.sophielovestotravel.com

Fő érdeklődési köreim: Emberek fejlesztése, Motiváció, Spiritualitás, Jóga, Meditáció, Elefántok, Inspiráció, Értékteremtő üzleti megközelítés stb.

Ha van időd, hallgasd meg ezt a rádió interjút velem, amiben sokat mesélek a váltásról, a miértekről...