fbpx

Meghívó

Soul & Dream Klub 

Spirituális önismeret

Önismereti és spirituális eszközök, hogy meglegyen a motivációd és önbizalmad ahhoz, hogy az álmaid életét és vállalkozását éld!


Azokat az eszközöket fogom megosztani Veled, amiket én is használok minden nap azért, hogy a saját álom életemet és vállalkozásomat éljem!


És most eljött az idő, hogy veled együtt haladjunk tovább az úton teremtő társként!

Váltsd valóra az álmaidat!

A spirituális edzőtermed felépítése: 

Ez egy gyakorló hely, ahol együtt fogunk workshopolni, gyakorolni, fontos, hogy nem az a célom, hogy még több tudással halmozzalak el. Bár fontos átadnom a lényeget, de inkább eszközöket, inspirációt és egy gyakorló teret szeretnék Neked hozni, amit azonnal tudsz alkalmazni az életedben és a vállalkozásodban! Minden hónapban “csak” 1x találkozunk. Ez egy olyan elköteleződés, amit könnyedén meg tudsz tenni.!

Havi Workshop & Meditáció 

Minden hónapban fogunk meditálni, vizualizálni, együtt gyakorolni, hogy ezt a csodálatos eszközt a mindennapok részéve tudd tenni. Szándékot fogunk meghatározni és leltározzuk azt, hogy mi történt, miért lehetünk hálásak az életünknek, a vállalkozásunknak.

Havi eszközök

Minden hónapban hozni fogok neked egy eszközt. Ez lehet egy hanganyag, egy önismereti eszköz, vagy kérdés, valamilyen spiritiuális eszköz stb. Ez az idő múlásával egy Spirituális Eszköztárrá fogja kinőni magát, rövid, egyszerű eszközökkel. Mind abban fognak támogatni, hogy azt az életet és érzelmi állapotot teremtsd, amit valóban szeretnél!

Workshop & Meditáció

Január 11.

08.00 - 09:30

Workshop & Meditáció

 Február 15.

08.00 - 09:30

Workshop & Meditáció

Március 14.

08.00 - 09:30

Workshop & Meditáció

Április 11.

08.00 - 09:30

Lélek közösség

Te is ilyen vagy?

Természetesen itt is kiemelt szerepe lesz a közösség támogatásának, hiszen mi lehetne annál jobb, mint nap mint nap olyan emberekkel kapcsolódni, akik hasonló úton járnak és fejlődni, növekedni szeretnének. 

Olvasd el ezt a 4 pontot és ha mindegyik pipa, akkor várunk szeretettel a klubban!

Szabadságra vágysz.

Hogy maradjon időd azokra a dolgokra, amik fontosak Neked: a családodra, a hobbidra, utazásra. Olyan tempóban tudj haladni, ami most belefér Neked, a saját időbeosztásodba, élethelyzetedbe.

Missziód van.

Van egy missziód amivel jobbá szeretnéd tenni a saját életedet és mások életére is pozitív hatással szeretnél lenni. Fontos számodra, hogy hozzájárulás legyél.

Termteni szeretnél, nem áldozat lenni.

Arra szeretnél fókuszálni, amit teremteni akarsz, nem a problémákra. 

Hiszel, valamilyen nagyobb erőben. 

Már tudod, hogy nem kell mindent agyból csinálnod, egyedül. Van egy tágasabb, könnyedebb tér, ahonnan teremteni tudsz, de azért jól jönne egy kis gyakorlás.

A

Soul & Dream Klub díja:

4 hónap egyben kedvezményesen:

44 000 helyett

39 000 Ft


>