fbpx
 2024 augusztus 1-3.

'Egységben Önmagaddal' Tábor


Töltődj velünk Vászolyon, a Balaton-felvidéken, csodálatos kilátással a Tihanyi-félszigetre!

Tapasztald meg a gyönyörű Vászolyi hegyoldalban milyen egységben lenni önmagaddal és a termeszet adta csodákkal. Szeretnénk megmutatni a harmónia, az áramlás, az együttlét, az önmagaddal való kapcsolódás élményét, amelyet mi magunk is megtapasztalunk itt a Balatonnál.


Célunk, hogy a tábor végére te is megéld ezt és olyan eszközökkel gazdagodj, amiket a hétköznapokban is tudsz majd használni a saját életedben, hogy könnyedebb, önazonosabb és boldogabb légy!

Egy igazi feltöltődős táborra számíts: jóga, meditáció, természet, kirándulás, kapcsolódás, őszinte beszélgetések,  rengeteg élmény, eszköz, transzformáció, az energiák világa.  

Tölgyessy Zsófi & Meilinger Veronika

Mikor lesz a tábor?

2024 Augusztus 1. (Csütörtök, 10.00 órától), Augusztus 3. (Szombat, kb. 14.00 óráig.)

3 nap, 2 éjszaka, max. 9 főnek

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JÚLIUS 7.

A tábor részletei:

Csodálatos szállásunk:


A vászolyi hegyoldalban, az egyik legszebb vendégházban, ahol korábban mindketten eltöltöttünk egy-egy nyarat. Egy igazi ékszerdoboz a nyugalom erdejében.

A házikó hangulatos teraszán ülve és kávédat kortyolgatva beszippant a miliő és tényleg úgy érzed mintha megállna az idő.

Tágas terek, hatalmas kert és terasz, a természet ölelésében.

Gyönyörű panoráma a teljes Tihanyi-félszigetre.

Különleges Programok:


 • Napindító, könnyed, átmozgató jóga a kertben.
 • Meditáció minden nap, a természetben.
 • Spirituális és önismereti eszközök és gyakorlatok.
 • Ajándék Access Bars energetikai ízelítő. 
 • A környék legszebb kiránduló helyeit is meg fogjuk látogatni: Tihanyi- félsziget, Vászolyi tó, Szentbékkálla ingókövek.
 • Utolsó nap strandolunk is egyet és megmártózunk a Balaton hűs vízében.
 • Minden napra biztosítunk Neked szabadidőt, amikor ebédelhetsz, strandolhatsz, kirándulhatsz, a kertben olvashatsz,  de ha arra van igény, hogy együtt töltsük ezt az időt, erre is van lehetőség.

Fotó: Kilátás a Tihanyi-félszigetről

Kinek szól a tábor?

 • Nőknek, Neked, ha szeretnél kapcsolódni önmagaddal és együtt fejlődni egy inspiráló csapattal.
 • Szívesen választod a fejlődést és tanulsz új eszközöket. 
 • Szeretnél Magyarország egyik legszebb vidékén, a természettel kapcsolódni.
 • Fontos számodra, hogy beleállj a teremtő energiádba.

A tábor ára:

A 3 napos tábor díja 89 000 Ft, mely tartalmazza :

 • a szállást 2 éjszakára*, 
 • a programokat 3 napon át
 • a napindító jóga órákat, meditációkat,
 • önismereti és spirituális eszközöket és gyakorlatokat,
 • a kirándulásokat,
 • 3 napra a strand belépőket,
 • korlátlan tea és kávé fogyasztás a szálláson, 
 • ...és sok meglepetés, ajándék:).


A tábor árát utalhatod egy összegben, vagy két részletben: az első részletet, 40 000 Ft-ot jelentkezéskor utald kérlek, a maradékot pedig legkésőbb Július 7-ig. Mindkettőről küldeni fogjuk neked a számládat!


* Az alsó és felső szinten is van két-két szoba, valamint szintenként egy fürdőszoba. 3 darab kétágyas és 1 darab háromágyas szoba áll rendelkezésre. Két szobában külön ágyak vannak, kettő szobában pedig franciaágy van. A szobákat jelentkezési sorrendben fogjuk beosztani. Ha a barátnőddel jelentkezel, kérlek jelezd felénk és akkor titeket osztunk a franciaágyas szobába.

Július 7 után nem tudjuk visszautalni a részvételi díjadat. Amennyiben nem tudsz részt venni a táborban, a részvételedet át tudod adni egy barátnődnek, ismerősödnek, családtagodnak stb. 

Early Bird ár:

JÚNIUS 24-IG!

 79 000 Ft

Mit nem tartalmaz az ár?

Étkezések: Mivel nagyon eltérőek az étkezési igények és a preferált időpontok, úgy döntöttünk, hogy az lesz a legjobb, ha mindenki magának intézi a számára legjobb étkezési formát. A szálláson van konyha, hűtő, tudsz magaddal hozni ételt, vagy ott elkészíteni a reggelidet, vagy akár az ebédedet, vacsorádat.

A faluban (5 perc kocsival), van kisbolt és számos étkezési lehetőség áll rendelkezése (pl. Laci Pince, Kalóz Büfé Fövenyesen, Kuti Kerti Falatozó Vászolyon, strandbüfék, Köveskál gourmet éttermei) Az igényeidhez és pénztárcához mérten, számos lehetőség közül tudsz választani. Ha szeretnél spórolni, hozz magaddal ételt, a hűtőben elfér, lehet főzni, van mikró stb, ha pedig végig szeretnéd járni az éttermeket, az is szuper! A környéken rengeteg jó étterem van.

Utazás: Az oda,- és hazajutás önköltséges. Amennyiben van rá igény, telekocsit szervezünk az egy helyszínről indulóknak. Ha pedig vonattal jönnél, Balatonudvari állomásig tudsz jönni és onnan telekocsi rendszerben együtt közlekedünk a helyszínek között. 

A Tábor megálmodói: 

Meilinger Veronika

A táborhoz közeli Balatonudvariban nőttem fel, majd Budapesten multis és alapítványi környezetben dolgoztam közel 20 évet. 2016-ban visszaköltöztem a Balatonra, s elindult a vállalkozói életem, jóga, vendégház, kerámiakészítés és workshopok, energetikai kezelések. Az Égiektől kapott ajándékom, hogy hallom őket és kezelések közben személyre szóló üzeneteiket tudom tolmácsolni neked. Szeretném ahhoz visszavezetni az embereket, hogy újra kapcsolódjanak Önmagukhoz, Önvalójukhoz.

A Balaton számomra a töltődés és inspiráció is egyben, ez  ihlette a kerámiáim színét.

Itt találkozhatunk:

www.meilingerveronika.hu

Lélekfények Háza - Meilinger Veronika

Angyalok Kertje Kerámia


Tölgyessy Zsófi

Ex-marketinges felsővezető, life & business coach, világutazó, a szívközpontú élet támogatója. 10 éve vállalkozó. A sikeres, marketinges, felsővezetői karrieremet hagytam hátra, hogy kövessem a szívemet. Miután kilépetem fél éven át utaztam Délkelet Ázsiában, hogy világot lássak és visszaszerezzem az élet szenvedélyemet, amit az automata robotpilóta üzemmód kikapcsolt.

A misszióm, hogy minél több ember kövesse a szívét és az álmait. 

www.tolgyessyzsofi.hu

IG: @zsofiatolgyessy


>