fbpx

Megnyitott a Soul Business Klub!! Csatlakozz hozzánk!

Hogyan teremtsd tudatosan az álom életed és vállalkozásodat? Teremtés Workshop

Csatlakozz a Soul Business Klubhoz, ahol azokat az önismereti, gondolkodásmódbeli (mindset) spirituális (energia) és vezető fejlesztési eszközöket, gyakorlatokat fogom megosztani Veled, amiket én is használok minden nap azért, hogy a saját álom életemet és vállalkozásomat éljem!

A gondolkodásmódunk és energiánk megváltoztatása hatással van a vállalkozásunk bevételére is. 

Hallgasd meg Patrícia rövid beszámolóját erről, ebben a három perces hanganyagban:

“El voltam keseredve, mert az előző héten nem nagyon voltak ügyfeleim. Sikerült ezt az energiát átbillenteni….azon a héten 8 foglalásom lett!”

A gondolkodásmódunk és energiánk megváltoztatása hatással van a vállalkozásunk bevételére is. Hallgasd meg Patrícia rövid beszámolóját erről (A teljes interjút is meg tudod hallgatni a Youtube csatornámon!): 

Csatlakozz a Soul Business Klub-ba:

Ráhangolunk a bőség üzemmódra!

Az álmod energiáját fel fogjuk erősíteni hogy szárnyakat adjon és elgörgetjük a belső korlátaidat!

Be fogod gyakorolni a legütősebb CEO (Szívközpontú Vezetói) készségeket!

Egyre inkább a "varázsló" típusból fogsz működni az állandóan, görcsölős agyalós 'logisztikus' helyett.

Hétről hétre, hónapról hónapra, gyakorolni fogod az ehhez szükséges gondolkodásmódot. Tudatosabb teremtővé fogsz válni.

Hova fogsz eljutni hónapról hónapra?

Felbecsülhetetlen érték az, amikor a megváltozik a gondolkodásmódod és olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amivel hétről hétre tudsz gyakorolni és fejlődni. Mindezt egy olyan inspiráló közösségben, ahol hasonló, pozitív gondolkodású, szív vállalkozók vannak!

át fog alakulni a gondolkodásmódod, a bőségre hangolva!

Talán ez a legfontosabb, abban segítünk, hogy arra fókuszálj, amit szeretnél!

BELE ÁLLSZ A VEZETŐI ENERGIÁDBA!

Gyakorolni fogod, hogy a vállalkozásod vezetője legyél! 

Hinni fogsz az értékességedben!

Egyre jobban fogod látni a kincsedet, növekedni fog az önbizalmad, ami mindenre hatással lesz!

A Soul Business Klub 4 támogató eszköze:

Hónap indító - Soul CEO -  Workshop

Minden hónapban online találkozunk: Együtt fogjuk indítani a hónapot: Fogunk meditálni, vizualizálni, együtt gyakorolni, hogy ezt a csodálatos eszközt a mindennapok részéve tudd tenni. Szándékot fogunk meghatározni és leltározzuk azt, hogy mi történt, miért lehetünk hálásak az életünknek, a vállalkozásunknak. Ráerősítünk a vezetői erődre és a CEO (vállalkozás vezetői) feladataidra! Szárnyalva, inspiráltan fogod indítani a hónapot!

Első alkalom: Június 10, Hétfő, 10:00 - 11:30 Utána minden hónap első Hétfőjén találkozunk, online térben!

Az alkalomról felvétel készül!

Networking & Mastermind Party

A hónap közepén tartjuk az online Networking alkalmunkat, ahol kis csoportba osztva kapcsolódunk, beszélgetünk, barátságokra, együttműködésekre, inspirációra, megerősítésre lelünk. A cél, hogy inspiráltan folytasd a hónapot, a következő találkozóig!

Első alkalom: Június 20, Csütörtök, 10:00 - 11:00

Utána minden hónap közepén, Csütörtökön!

Erről az alkalomról nem készül felvétel! Csak élőben tudsz részt venni!

Teremtés Tár

Bár nem célom, hogy tudással árasszalak el, eszközöket biztosan szeretnék a kezedbe adni, amivel az életed és vállalkozásod teremtőjévé tudsz válni és meg tudod változtatni a gondolkodásmódodat. Ezek a pár perces videók / meditációk /  kérdések / mantrák stb. ebben tudnak segíteni. Egyből hozzáférést kapsz 8 eszközhöz, majd havonta bővülni fog a tár egy csodálatos eszközzel. A FB közösségünkben arra fogunk bíztatni, hogy gyakorold a havi eszközt és megosztjuk a tapasztalatainkat!

Inspiráló Szívközpontú Közösség

A legfontosabb része a klubnak maga a közösség, a kapcsolódás, együttműködés lehetősége. A szívközpontú hozzáállás, támogatás. Hogy soha többet ne érezd magadat egyedül ezen az úton. Sokunk körül nincsenek vállalkozók, hasonló gondolkodású emberek. Ez a közösség azért van, hogy emeljen és szárnyakat adjon, akkor is amikor nehéz és akkor is, amikor ünnepelni szeretnéd magadat!

Évente néhány alkalommal lesznek élő találkozók is Budapesten, vagy akár máshol?:)

Válogass a Teremtés Tár további eszközeiből, ami havonta bővül egy szuper eszközzel!

Válogass kedvedre az eszköztárban, ahol gyakorlatokat, meditációkat, mantrákat és egyéb csodálatos segítséget kapsz, hogy a könnyedség és örömteliség energiáját hozd be a vállalkozásodba is! Minden hónapban egy új eszköz érkezik!

+ Ajándék: Álom Élet és Vállalkozás Teremtés Workshop & Munkafüzet hozzáférés

35 000 Ft értékben

Érdemes itt kezdened, mert a workshop segítségével át fogod látni, hogyan működik a teremtés és hogyan tudod azt élni az életedben és a vállalkozásodban, amit valóban szeretnél. A munkafüzet végig fog vezetni és át fogod tudni gondolni a segítségével az életedet és a vállalkozásadat. 

+ Ajándék: Álom Tervezés -Bőség Teremtés Kurzus hozzáférés

35 000 Ft értékben

A tanfolyam segítségével még inkább tudod mélyíteni a bőség gondolkodásmódodat, javítani a pénzzel való kapcsolatodat, sőt a Bőség Gyakorló feladatokkal további 14 eszközzel fogsz gazdagodni!

soul business klub

Mennyibe kerül a klub tagság?

A Soul Klub egy havidíjas, megújuló tagság. A havi díj fizetése esetén automatikusan fogja levonni a díjat a bankkártyádról. Három nappal az aktuális havi díj levonása előtt, fogsz kapni egy emlékeztető emailt, így időben le tudod mondani az előfizetést, ha már nincs rá szükséged. A féléves és éves tagság nem automatikusan újul meg, emailben foglak tájékoztatni! A tananyagokoz, eszközökhöz, workshopokhoz, közösséghez, a FB csoporthoz teljes hozzáférést kapsz, amíg a klubunk tagja vagy és aktív előfizetésed van!

Havi tagság


Ajándékok Értéke: 70 000 Ft

Bevezető ár:

12 700 Ft helyett

9700 Ft

 • Havi Soul CEO Workshop
 • Havi Networking Party
 • Teremtés Tár + havonta új eszköz
 • AJÁNDÉK:Teremtés Workshop és Munkafüzet
 • AJÁNDÉK:  Bőség Teremtés Tanfolyam

6 hónapos tagság

Spórolj egy hónapot!

Ajándékok értéke: 79 700 Ft

Bevezető ár:

63 500 Ft helyett

48 500 Ft

 • Havi Soul CEO Workshop
 • Havi Networking Party
 • Teremtés Tár + havonta új eszköz
 • AJÁNDÉK: Teremtés Workshop és Munkafüzet
 • AJÁNDÉK:  Bőség Teremtés Tanfolyam
 • AJÁNDÉK: Egy hónap tagság ajándékba!

12 hónapos tagság

Spórolj két hónapot!

Ajándékok értéke: 124 400 Ft

Bevezető ár:

127 000 Ft helyett

97 000 Ft

 • Havi Soul CEO Workshop
 • Havi Networking Party
 • Teremtés Tár + havonta új eszköz
 • AJÁNDÉK: Teremtés Workshop és Munkafüzet
 • AJÁNDÉK:  Bőség Teremtés Tanfolyam
 • AJÁNDÉK: Két hónap ajándékba
 • AJÁNDÉK: Szívből Értékesíteni Tanfolyam

Gyakori Kérdések

Milyen fizetési módok vannak?

3 módon tudsz becsatlakozni:

Havi, megújuló fizetéssel:

Ez esetben a Klub havi megújuló bankkártyás  fizetéssel történik és vásárlásoddal hozzájárultál, hogy minden hónapban automatikusan levonjuk az aktuális havidíjadat. 3 nappal a következő esedékesség előtt értesíteni fogunk, és természetesen bármikor van lehetőséged a levelek alján az előfizetés lemondására!

Féléves tagsági díj megfizetésével:

Ez esetben fizethetsz bankkártyával vagy utalással. Nem újul meg automatikusan fél év után a tagságod. Emailben fogunk tájékoztatni, amikor aktuális a díjad megújulása és el tudod dönteni, hogy miként szeretnél tovább haladni velünk.

Éves tagsági díj megfizetésével

Ez esetben fizethetsz bankkártyával vagy utalással. Nem újul meg automatikusan egy év után a tagságod. Emailben fogunk tájékoztatni, amikor aktuális a díjad megújulása és el tudod dönteni, hogy miként szeretnél tovább haladni velünk.

Mindhárom esetben a tananyaghoz, workshopokhoz, eszközökhöz addig van hozzáférésed, ameddig a klub tagja vagy és aktív előfizetésed van.

Hogyan működik a bankkártyás fizetés?

A Stripe segítségével kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni a bankkártyáddal. Töltsd ki a megrendelőt, nyomj rá a megrendelő gombra és már meg is tudod adni a bankkártya adataidat. 

Hogyan tudom lemondani a klub tagságot?

Az első havidíj kifizetéstől számítva 30 naponta újul meg az előfizetésed, és egészen addig hozzáférsz az anyagokhoz, amíg aktív az előfizetésed. Mindig hónapban kapni fogsz egy emlékeztető emailt 3 nappal az automatikus megújulás előtt. Így mindig tudni fogod, hogy mikor aktuális a következő fizetés és amennyiben szeretnéd, még időben le tudod mondani. A féléves vagy éves előfizetésed az 6, illetve 12 hónap leteltével lejár és nem újul meg magától, emailben fogunk emlékeztetni, hogy szeretnél-e tovább jönni velünk!

Meddig férek hozzá a tananyagokhoz, workshopokhoz?

Az összes anyagot, eszközt, workshopot addig éred el, ameddig aktív a tagságod.

Részt tudsz venni minden havi Soul CEO és Networking és Mastermind Party-n is. A Soul CEO workshop vissza is nézhető aktív tagoknak, a Networking party-ról nem készül felvétel, azon csak élőben tudsz részt venni. (Minden más visszanézhető, vissza hallgatható tagoknak!)

Kérdésem van, hogyan tudom feltenni?

Amennyiben bármilyen kérdésed van írj emailt: info@tolgyessyzsofi.hu. Próbálunk nagyon hamar válaszolni minden kérdésre! 

>