fbpx


✨ Beszéljük át az életed és a vállalkozásod lehetőségeit! 

Díjmentes Fogadóóra 


Ha a Soulpreneur Program, vagy az Egyéni Mentor Programom iránt érdeklődsz, (akár már vállalkozol, akár csak az ötlet van meg a fejedben), a következő lépés, hogy foglalj magadnak egy: ✨Díjmentes Fogadóóra Időpontot✨ 

Ez egy rendkívül értékes, díjmentes, 30 perces beszélgetés, ahol megtervezzük, hogy hova tud eljutni a vállalkozásod 3 -6  hónap alatt.

Amennyiben a Bali tábor iránt érdeklődsz, vagy a life coaching folyamatom, önismereti programjam iránt, akkor is bátran foglalj itt egy időpontot. 

Egy átlagos program vásárlásnál, a megrendelés előtt nincs igazán lehetőség megismerni a tréneredet. A programjaimmal más utat választottam. Létrehoztam egy díjmentes beszélgetést, amit már belépés előtt is igénybe tudsz venni, ha érdeklődsz, de még bizonytalan vagy, hogy neked szól-e pl. a Soulpreneur Program, vagy az Egyéni Mentor Program! Nagyon örülnék, ha megismerhetnélek Téged! 

Mi fog történni a híváson?

  • A vállalkozói álmod lehetőségei! - A hívás előtt ki fogsz tölteni egy rövid kérdőívet, ami alapján előre átnézem neked a vállalkozásod lehetőségeit. Ha van már meglévő online jelenléted, arra is rá fogok nézni. Ha nincs, az is teljesen ok, akkor majd a program alatt dolgozol rajta!
  • Meghatározzuk a fókuszodat! Átbeszéljük, hogy milyen irányban érdemes haladnod, hogy elérd az álmaidat. Megosztom az észrevételeimet a vállalkozásod (vagy az ötleted kapcsán) És meghatározzuk a fókuszodat,a fő területet, ami a Te vállalkozói szintlépésednek az alappillére lesz!
  • Magabiztosabb leszel! - Már csak ezzel az egy beszélgetéssel magabiztosabb leszel és hasznos tanácsokkal fogsz távozni, ezért kérlek vedd komolyan ezt a lehetőséget és legyen zavartalan a figyelmed abban a 30 percben
  • Eldöntjük, hogy "Igen" vagy most "Nem"! - A beszélgetés végén vissza fogok Neked csatolni, hogy ajánlom-e Neked a Soulpreneur vagy az Egyéni Mentor Programot, ezután arra foglak kérni, hogy tedd fel a megmaradt kérdéseidet és hozd meg a döntésedet. 

Az időpont foglalás lépései:

Az időpont kiválasztásához és az időpont foglaláshoz a Calendly rendszerét használom, mert rendkívül egyszerű: én feltöltöm a szabad időpontjaimat, ahonnan te ki tudod választani a számodra megfelelőt. A kékkel jelölt napokon találsz szabad időpontokat, ha ráklikkelsz, akkor kiadja az aznapi szabad időpontokat. A "Confirm" (megerősítés) gombra nyomva tudod lefoglalni. Utána add meg a nevedet, email címedet és klikkelj a kék gombra. (az időpontot mindig a saját időzónádban mutatja!) Már érkezik is a megerősítő emailed. 

Gyakran felmerülő kérdések:

Hogyan történik a foglalás / hívás?

  • Az időpont kiválasztásához és az időpont foglaláshoz a Calendly rendszerét használom, mert rendkívül egyszerű: én feltöltöm a szabad időpontjaimat, ahonnan te ki tudod választani a számodra megfelelőt. 
  • A kékkel jelölt napokon találsz szabad időpontokat, ha ráklikkelsz, akkor kiadja az aznapi szabad időpontokat. A "Confirm" (megerősítés) gombra nyomva tudod lefoglalni. Utána add meg a nevedet, email címedet és klikkelj a kék gombra. (az időpontot mindig a saját időzónádban mutatja!)
  • Már érkezik is a megerősítő emailed. Zoom-ban fogunk beszélgetni, ez lehetőséget ad arra, hogy jól lássuk (ha van a számítógépeden kamera) és halljuk egymást. Az emailben szereplő linkre kell majd ráklikkelned, hogy be tudj csatlakozni a hívásba. 
  • Neked csak az emailben érkező kérdőívet kell kitöltened legalább 48 órával a hívás előtt, hogy fel tudjak készülni. Mással nem kell készülnöd. Nagyon várom, hogy beszélgessünk!

"Izgulok a beszélgetés miatt és

bizonytalan vagyok."

Sokszor mesélitek nekem, hogy miután lefoglaltátok ezt a beszélgetést, hirtelen jön az elbizonytalanodás:      

"Erre van szükségem?  Készen állok én erre?" Megengedhetem magamnak a további programjaidat?”

Ez teljesen természetes. Az elméd próbál biztonságban tartani. És hát a vállalkozói út nem mindig kiszámítható, ezért félelmetes. Akárcsak meghozni egy döntést, hogy befektetsz önmagadba.

Azt javaslom, hogy adj magadnak egy esélyt! Nem véletlenül kerültünk kapcsolatba, nem véletlenül talált Rád ez a lehetőség.

Ez egy segítő beszélgetés, ami általában nagyon könnyed, szóval jól fogod érezni magadat. Nincs mitől félned, semmit sem kell bizonyítanod nekem. Én azért beszélgetek veled, hogy segítsek szintet lépni, bárhol is tartasz. Támogatva leszel!

További információk:

Készítettem egy rövid checklistát, hogy át tudd nézni, te vagy-e a programjaim álom ügyfele, mert akkor tudlak igazán segíteni. Töltsd le a pdf-et: 

Ha szeretnéd mégegyszer elolvasni a Soulpreneur Program részleteit, felépítését, előnyeit és megnézni a résztvevők véleményét:

Ha szeretnéd mégegyszer elolvasni az Egyéni Mentor Program részleteit, felépítését. Egy videót is találsz tőlem minden részlettel, infóval:

>