fbpx

1 héten át díjmentesen elérhető tréning Szeptemberben!

Díjmentes tréning Szeptember 6-8. 

Szívből vállalkozni, sikeresen!

Szívközpontú Vállalkozóknak

Regisztrálj erre a díjmentes tréningre, ahol 3 napon keresztül foglak támogatni abban, hogy te is megtedd az első lépéseket, hogy szívből, sikeresen tudd építeni a vállalkozásodat. A teljes anyagot a Soulpreneur Programban oktatom 3 hónapon át, de minden évben, amikor Ősszel megnyit a program, megosztom a legfontosabb tapasztalataimat, amik támogatnak a vállalkozói utamon, immár 10 éve! Tarts velem!

tölgyessy zsófi

@zsofiatolgyessy

Készen állsz, hogy életre keltsük a vállalkozói álmaidat, szívből?

Mik lesznek a 3 napos tréning témái? 

1.nap - Szeptember 6, 10:00 - 10:30:

A vállalkozói siker mindset fontossága. Mire fókuszálj, hogy hosszan fenntartható (örömteli és profitot termelő) vállalkozásod legyen?


2. nap- Szeptember 7, 09:00 - 09:30 

Miért fontos, hogy önazonos legyen a marketinged és az értékesítésed és hogyan tudsz tenni ezért?

3. nap - Szeptember 8, 10:00 - 10:30 

A 3 legfontosabb feladatod a vállalkozásod vezetőjeként! Annak érdekében, hogy tisztán láss, bevételt termelj és maradjon időd azokra a dolgokra, amik fontosak számodra.

A tréning díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Remélem velünk tudsz tartani élőben, online, de ha mégsem, Szeptember 11-ig vissza is tudod nézni!

Utána bekerül a tréning a Soulpreneur Program tananyagába. Ezzel is szeretnélek motiválni arra, hogy élj ezzel a lehetőséggel, ne tévesszen meg, hogy díjmentesen tudsz hozzáférni, hatalmas értéket fog Neked adni!

A tréninget Tölgyessy Zsófi tartja:

Ex-marketinges felsővezető, life & business coach, világutazó, a szívközpontú vállalkozók mentora.

Zsófi a sikeres, marketinges, felsővezetői karrierjét hagyta hátra, hogy kövesse a szívét. Miután kilépett fél éven át utazott Délkelet Ázsiában, hogy világot lásson és visszaszerezze az élet szenvedélyét, amit az automata robotpilóta üzemmód kikapcsolt nála. A missziója, hogy minél több ember kövesse a szívét és az álmait. Life coachként az önismeret csodáját hirdeti.

A Soulpreneur Program & Közösség alapítójaként pedig olyan szívközpontú vállalkozókat és vállalkozni vágyókat támogat, akik szeretnék, szívből, gyomorgörcs mentesen építeni a vállalkozásukat és a marketingjüket.  

Az elmúlt 10 évben több mint 400 vállalkozói álom vált már valóra!

Te leszel a következő?

Miért olyan fontos, hogy szívből, önazonosan vállalkozzunk?

Mert ami nem önazonos, az stresszt okoz és emiatt nem tartható fent hosszútávon. Csakis akkor lesz hosszú életű a vállalkozásod, ha örömteli számodra az út és elegendő profitot is termel. Ehhez pedig  három dologra lesz szükséged: Tudás, Tisztánlátás és Motiváció a cselekvéshez.

>