fbpx

ÉVINDÍTÓ INSPIRÁCIÓS WORKSHOP

 Álom Tervezés - Bőség Teremtés Program! 

30 napos program a boldogságodért és a bőség gondolkodásmódért!

5 módon tudlak támogatni az álmodban:

Vip Egyéni Mentoring és Coaching

Bár hiszek a közösség inspiráló erejében, ezért a programjaim nagy része csoportos, de természetesen egyéni folyamatokban is részt tudsz venni. Limitált számban dolgozom együtt egyéni coachingban és csakis az álom ügyfelemmel (erről bővebben olvashatsz a leírásban:). 

Soulpreneur Vállalkozói Program &  Közösség

Ez a különleges, szívközpontú, online tréning és inspiráló közösség abban támogat, hogy megélj a szenvedélyedből és többé ne érezd magad egyedül a vállalkozói utadon.

A tananyagot saját tempódban is fel tudod dolgozni, de évente két tréning időszak van, Tavasszal és Ősszel, amikor csoportosan végig megyünk közösen a tananyagon, heti, online programok támogatnak 15 héten át. Egyszeri becsatlakozási díj van, de újra ismételhetsz velünk évfolyamonként.

Szívből Értékesíteni Online Tanfolyam

Tanulj meg magabiztosan, gyomorgörcs mentesen értékesíteni a termékeidet, szolgáltatásaidat, szívből! Elgörgetjük az értékesítéssel kapcsolatos félelmeket a fejedből! 

Évente egyszer élő-csoportos formában (Február), az év többi részében self-coaching jelleggel tudod megvásárolni.

Pink Lotus Önismereti Program - Hamarosan újra!

Hiszek az önismeretben és abban a csodában, amit a megfelelő fókusz tud adni az életünkben. De azt is tudom, hogy hányszor volt zavar a fejemben, hogy milyen eszközhöz nyúljak, mi működik és mi nem. Pont ez inspirált arra, hogy megalkossam ezt a programot.

Évente egyszer élő-csoportos formában (Október), az év többi részében self-coaching jelleggel tudod megvásárolni.

05

Álom Tervezés - Bőség Teremtés Online Tanfolyam

Ez a program Neked szól, ha szeretnéd követni a szívedet, az álmaidat 2023-ban. Ehhez készen állsz arra, hogy lásd hol tartasz, merre haladsz jelenleg. A bőség gondolkodásmódra fogsz fókuszálni a hiány helyett.

Évente egyszer (Január) élő-csoportos formában, az év többi részében self-coaching jelleggel tudod megvásárolni.

>