__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"78104":{"name":"Main Acent Transparent","parent":"ea6fb","lock":{"saturation":0,"lightness":1}},"ea6fb":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"78104":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.3)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.3}},"ea6fb":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"78104":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.3)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.3}},"ea6fb":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Tanuld meg, hogyan tudod gyomorgörcsmentesen, önbizalommal értékesíteni a termékeidet és teremts bőséget a vállalkozásodban!

Miről szól a Szívből Értékesíteni Tanfolyam?

Tanuld meg, hogyan tudod gyomorgörcsmentesen, önbizalommal értékesíteni a termékeidet és teremts bőséget a vállalkozásodban!


"Nem akarok nyomulni és utálom tukmálni a termékeimet."


Ez az elsőszámú félelem, ami visszatart attól, hogy értékesítsd a termékedet, vagy szolgáltatásodat vállalkozóként!


Szeretnélek megnyugtatni. Nem kell tukmálnod, nyomulnod és erőltetned az értékesítést és a marketinget!


Ez a program azért született meg, hogy segítsek átalakítani az értékesítéssel kapcsolatos régi, elavult félelmeket és hitrendszereket és egy új lehetőséget, eszközöket adjak a kezedbe, ami által nagyobb bőséget tudsz teremteni.


Megtanítalak, hogy mire fókuszálj, annak érdekében, hogy az értékesítés önazonos, sőt örömteli legyen!


T.ölgyesyZsófi

Kinek szól a Szívből Értékesíteni Tanfolyam?

Ez a program Neked szól, ha vállalkozó, szabadúszó vagy egyéni vállalkozó vagy és gondot jelent örömmel, gyomorgörcs nélkül értékesíteni termékeidet, szolgáltatásaidat. 


  • Ha bizonytalan vagy abban, hogy elég jó, vagy értékes-e a terméked (önbizalomhiány).
  • Nem mered elkérni az áradat.
  • Bátortalan vagy az értékesítés kapcsán.
  • Gyomorgörcsöd van, ha az értékesítésre gondolsz.
  • Nehézséget jelent megmutatnod magadat pl. a közösségi felületeken.


Hogyan épül fel a program?

1) TANANYAG:

A videó előadásban elmagyarázom neked, hogyan tudod átalakítani az értékesítéssel kapcsolatos félelmeidet és bemutatom azt a hét aranyszabályt, amit alkalmazni tudsz a jövőben, hogy önazonosan tudj értékesíteni.  

2) MUNKAFÜZET:

Az előadás mellé készítettem neked egy szuper, több mint 20 oldalas munkafüzetet, ahol a saját válaszaidat fogod megtalálni, hogy önazonos értékesítési folyamatot alakíts ki.


3) AJÁNDÉK: Sales Bootcamp, azaz egy szuper inspiráló, 16 napos megvalósító kihívás.

2020. Május 11 - 26.

Szívből Értékesíteni Bootcamp

A tanfolyam mellé ajándékba kapsz egy 16 napos megvalósító kihívást , ahol kétnaponta haladunk a 7 aranyszabállyal, kapsz konkrét megvalósítandó feladatokat, hogy gyakorlj és megerősödj az értékesítésben. A zárt Facebook csoportunkban fogod megkapni a feladatokat és lehetőséged lesz kapcsolódni a többiekkel:).


Rólam mondták:


Amióta Zsófihoz járok csoportos foglalkozásokra, azóta szárnyalok. Köszönöm, hogy segített jobban hinni magamban és abban, hogy amit adok az érték.Mudra Zia 


Hiánypótló. Hiteles. Értékes. Ezek a szavak ugranak be elsőre Zsófi személyéről és az anyagairól. Úgy érzem, magabiztosabb vagyok, és nagyobb lendülettel fogok haladni az álmaim útján. 


Meilinger Vera


Profi ès egyszerre nagyon emberközeli és baràti segítséget kaptam Zsófitól - kérdés esetén szàmíthatok a gyors és hatékony tanàcsàra. Szívből ajànlom


Magdu Anita

A jelentkezés és fizetés menete:

1) Klikkelj a körre a termék megnevezése előtt, ezzel választod ki a terméket. 

2) Töltsd ki az adataidat és nyomj rá a megrendelés gombra.

Amennyiben a számlát cégnévre kéred, vagy egyéni vállalkozó vagy, kérlek figyelj arra, hogy helyesen add meg az adószámodat. (Ha magánszemély vagy, írj oda egy 0-át.)

3) Már érkezik is a megrendelésed visszaigazolása és a díjbekérőd (ha nincs meg, nézd meg a spam mappában!!:).

4) Ezután banki átutalással tudsz fizetni. 

5) Az utalás után küldöm a számládat és a Facebook csoport belépési linket. (A tanfolyamot Május 11-től tudod elérni, közösen fogunk végig haladni rajta)

6) Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran:

Tölgyessy Zsófi

Email: info@tolgyessyzsofi.hu

Tel.: + 36 30 832 0977