fbpx

Szívből Értékesíteni Tanfolyam!


Növeld a bevételedet, értékesíts szívből, tukmálás nélkül :)

Tanulj meg magabiztosan, gyomorgörcs mentesen értékesíteni a termékeidet, szolgáltatásaidat!

az értékesítés 

NEM TUKMÁLÁS!

Hanem lehetőség arra, hogy a termékeddel jobbá tedd valaki életét.

Hogyan épül fel a szívből értékesíteni tanfolyam?

A Szívből Értékesíteni tanfolyam egész évben megvásárolható és self-coaching jelleggel bármikor elvégezhető, de kérhetsz mellé személyes konzultációt is kiegészítésként.

Lényegre törő, 7 lépéses tananyag. (videó prezentáció)

A videó előadásban elmagyarázom neked, hogyan tudod átalakítani az értékesítéssel kapcsolatos félelmeidet és bemutatom azt a 7 aranyszabályt, amit alkalmazni tudsz a jövőben, hogy önazonosan tudj értékesíteni.  

Értéke: min. 15 000 Ft

A saját válaszaidat egy 24 oldalas munkafüzet támogatja.

Az előadás mellé készítettem neked egy szuper munkafüzetet, ahol a saját válaszaidat fogod megtalálni, hogy önazonos értékesítési folyamatot alakíts ki. Imádni fogod, ahogy lépésről lépésre, egyre tisztább lesz a kép!

Értéke: min. 15 000 Ft

NAPI GYAKORLATOKAT IS KAPSZ!

Gyakorolhatod a konkrét lépéseket, amik közelebb fognak vinni a szívközpontú értékesítéshez és az ideális ügyfeledhez / vevődhöz, amik mind a bevételedet fogják növelni. 7 db gyakorló feladat + Van egy kincsed meditáció!

Értéke: min. 30 000 Ft

A program megálmodója:

Tölgyessy Zsófi vagyok, ex-marketinges felsővezető, life, business, és több mint 10 éve támogatom a közösségemet abban, hogy minél többen váltsák valóra a vállalkozói álmaikat és szívből tudják építeni a vállalkozásukat!

Mudra Zia

"Amióta Zsófihoz járok csoportos foglalkozásokra, azóta szárnyalok. Köszönöm, hogy segített jobban hinni magamban és abban, hogy amit adok az érték."

Meilinger Vera

"Hiánypótló. Hiteles. Értékes. Ezek a szavak ugranak be elsőre Zsófi személyéről és az anyagairól. Úgy érzem, magabiztosabb vagyok, és nagyobb lendülettel fogok haladni az álmaim útján."

Magdu Anita

"Profi ès egyszerre nagyon emberközeli és baràti segítséget kaptam Zsófitól - kérdés esetén szàmíthatok a gyors és hatékony tanàcsàra. Szívből ajànlom"

növeld a bevételed, értékesíts szívből tanfolyam

min. 60 000 Ft

 Értékben 


  • Szívből Értékesíteni tananyag 
  • Munkafüzet, hogy rálelj a saját válaszaidra!
  • 7 napon át gyakorló feladatok videókkal!
  • Van egy kincsed meditáció

Most:  35 000 Ft


A megrendelés menete:

1) Kattints a 'Megvásárolom!' Gombra!

A gomb elvisz a megrendelő lapra, amit kérlek tölts ki a számlázási adataiddal. Kizárólag magánszemélynek tudom kiállítani a számlát.

2) Érkezik a számlád email.

Megrendelés után érkezik a számlád emailben. Jelenleg átalakítás alatt van a rendszerem, így nem automatikusan fogod megkapni, de néhány órán belül biztosan.

3) Az utalásod után max. 12 órán belül hozzá is tudsz férni a tananyaghoz.

Megrendelés után 12 órán belül regisztrállak a Soulpreneur Akadémia felületére és küldök minden infót, hogy mielőbb neki tudj látni a tanfolyamnak!:)

>