fbpx

“Az ezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik.” Lao Ce

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Üdvözöllek, Tölgyessy Zsófi vagyok.

Az irodám íróasztalához láncolva vágyakoztam arra az életre, ami egy távoli álomnak tűnt. Hosszú éveken át mégsem mertem lépni. Mert féltem álmodni.

Őrültségnek gondoltam, hogy hátra akarom hagyni a biztosat, a logikusat, a jól fizetőt, a felsővezetői titulust.

Ez az én sajátságos utam volt. Neked nem kell se kilépned, se beutaznod Ázsiát. Nem ez az önmegvalósítás egyetlen módja.

De őszintén hiszek abban, hogy a külső körülményeinktől függetlenül jogunk van követni az álmainkat, boldognak lenni és azt csinálni, amiben igazán jók vagyunk, amit igazán szeretünk.

Ehhez viszont meg kell állnunk egy pillanatra, lelassulni és elkezdni befelé figyelni, meglátni, hogy mi van a félelmeken túl, a szívünkben. És ekkor elindul az önismereti út csodája.

Kigyógyult munkamániás vállalati vezető.

Az életem nagy részét azzal töltöttem, hogy a társadalmi elvárásoknak megfeleljek, ezért szépen lassan lépkedtem felfelé a vállalati ranglétrán. 30 éves koromra eljutottam oda, hogy sikeres felsővezető voltam, sok pénzt kerestem, csilivili céges vacsikra jártam, de legbelül már nem voltam boldog.  


Az egyik legnagyobb amerikai magánkézben lévő forgalmazó cég Marketing Vezetője voltam és több százmilliós büdzsét és promóciókat menedzseltem a csapatommal. Fantasztikus évek voltak, nagyon sokat tanultam és szerettem a cégemet. De ahogy teltek az évek, egyre stresszesebb lettem és elvesztettem a lelkesedésemet az élet iránt és rossz szokásokat kezdtem el kialakítani, melyek az egészségemre is ártalmasak voltak.


Azt éreztem, hogy ennél biztosan többről szól az élet, valami hiányzott, de nem értettem, hogy mi az és hogyan találhatnám meg.


Teljesen bele voltam ragadva az életembe és nem tudtam kimászni belőle...

Elkezdtem kigyomlálni a félelmeimet és korlátaimat.

Szerencsére ezeket a nehéz éveket arra használtam, hogy minél inkább magamba nézzek és elkezdtem megfigyelni a gondolataimat és a viselkedésemet. Átgondoltam, hogy mit szeretnék valóban az élettől, tanfolyamokra, iskolába jártam és képeztem magam.


Az egyetlen fény az alagút végén egy gondola volt:


Meg fogom találni a módját, hogy boldogabb legyek. Megtanulom elengedni a félelmeimet és ledönteni a korlátaimat.


Sok módszert kipróbáltam és alkalmaztam, a legtöbb nagyon hatékony volt. Ekkor találkoztam a coaching eszköztárával és elhatároztam, hogy másoknak is segíteni fogok megvalósítani az álmaikat, ahogyan én is tettem.

Új élet, a szívem útján...

Rettegtem magamnak bevallani, de legbelül tudtam, hogy változtatnom kell. Fel kell adnom a biztosat (nem csupán anyagilag) és ugrani végre! Elhagyni a vállalati világ nyújtotta biztonságot, de egyben boldogtalanságot és újra felfedezni magamat, feltöltekezni energiával és végre igazán élni!

Így hosszú évek tépelődő érzései után úgy döntöttem, hogy valóra váltom a legnagyobb álmomat és beutazom Délkelet Ázsiát. Fantasztikus élményeket életem át és különleges barátságokat kötöttem az utamon.

Hazatértem után úgy döntöttem, hogy a valódi szenvedélyemet kezdem el követni, a saját lábamra állok és elkezdek embereknek segíteni abban, hogy sikeresebbé és boldogabbá váljanak, valamint üzletileg sikeres, örömteli vállalkozásokat hozzanak létre.

A lényeg rólam:


 Szenvedélyem, hogy támogassalak abban, hogy boldog életet élj, olyan sztorit kezdj el írni magadnak, amilyet élni szeretnél.

2013-ban léptem ki a felsővzetői mókuskerékből, így lett vége az automata robotpilóta üzemmódnak és új sztori kezdődött.

 10 éves marketing és 7 éves felsővezetői tapasztatlattal rendelkezem.

 Life, Business  Coach és Marketing mentor és tanácsadó vagyok: magyar és angol nyelven is.

 A Theta Healing eszköztárát is alkalmazom a munkámban. (Végezettségek: Theta Healing Alap, Haladó, Áss Mélyebbre, Intuitív Anatómia, Teremtés és Bőség, Te és a Partnered, Családi Kötelékek, Te és a Belső Köröd, Te és a Teremtő tanfolyamok)

 2015 óta tartok önismereti és vállalkozói workshopokat, csoportos foglalkozásokat  és dolgozok együtt egyéni ügyfelekkel,  2018 óta nagysikerű online programokat is létrehoztam.

Imádom Ázsiát,  6 hónapon át beutaztam Délkelet Ázsiát, hogy valóra váltsam a legnagyobb álmomat, erről blogot is írtam: www.sophielovestotravel.com, azóta is évente visszajárok néhány hónapra.

Fő érdeklődési köreim: Emberek fejlesztése, Motiváció, Spiritualitás, Jóga, Meditáció, Elefántok, Inspiráció, Értékteremtő üzleti megközelítés stb.

Ha van időd, hallgasd meg ezt a rádió interjút velem, amiben sokat mesélek a váltásról, a miértekről...

Ezt mondták rólam:


Amióta Zsófihoz járok csoportos foglalkozásokra, azóta szárnyalok. Köszönöm, hogy segített jobban hinni magamban és abban, hogy amit adok az érték.Mudra Zia 


Hiánypótló. Hiteles. Értékes. Ezek a szavak ugranak be elsőre Zsófi személyéről és az anyagairól. Úgy érzem, magabiztosabb vagyok, és nagyobb lendülettel fogok haladni az álmaim útján. 


Meilinger Vera


Profi ès egyszerre nagyon emberközeli és baràti segítséget kaptam Zsófitól - kérdés esetén szàmíthatok a gyors és hatékony tanàcsàra. Szívből ajànlom


Magdu Anita

>