Rólam | Tölgyessy Zsófi

Üdvözöllek, Tölgyessy Zsófi vagyok!

Az életem teljes mértékben átalakult az elmúlt években, olyannyira, hogy néha én is meglepődök azon, hogy milyen boldog vagyok és mekkora különbség van a két életstílus között. Olyan munkát végzek amit imádok, ráadásul a saját időmet én osztom be, anyagilag sikeres vagyok és sokat utazok, hiszen ez a szenvedélyem! Őszintén hiszem, hogy ha én képes voltam átalakítani az életemet, akkor hittel és kitartással te is képes vagy rá!

Nem mondom, hogy ez a kényelmesebb, vagy könnyebb út, de ha a szívedet követed, jó úton haladsz!

Kigyógyult munkamániás vállalati vezető

Az életem nagy részét azzal töltöttem, hogy a társadalmi elvárásoknak megfeleljek, ezért szépen lassan lépkedtem felfelé a vállalati létrán. 30 éves koromra eljutottam oda, hogy sikeres felsővezető voltam, sok pénzt kerestem, csilivili céges vacsikra jártam, de legbelül már nem voltam boldog.  Az egyik legnagyobb amerikai magánkézben lévő forgalmazó cég Marketing Vezetője voltam és több százmilliós büdzsét és promóciókat menedzseltem a csapatommal. Fantasztikus évek voltak, nagyon sokat tanultam és szerettem a cégemet. De ahogy teltek az évek, egyre stresszesebb lettem és elvesztettem a lelkesedésemet az élet iránt és rossz szokásokat kezdtem el kialakítani, melyek az egészségemre is ártalmasak voltak. Azt éreztem, hogy ennél biztosan többről szól az élet, valami hiányzott, de nem értettem, hogy mi az és hogyan találhatnám meg. Teljesen bele voltam ragadva az életembe és nem tudtam kimászni belőle.

Elkezdtem kigyomlálni a félelmeimet és korlátaimat!

Szerencsére ezeket a nehéz éveket arra használtam, hogy minél inkább magamba nézzek és elkezdtem megfigyelni a gondolataimat és a viselkedésemet. Átgondoltam, hogy mit szeretnék valóban az élettől, tanfolyamokra, iskolába jártam és képeztem magam. Az egyetlen fény az alagút végén egy gondola volt: Meg fogom találni a módját, hogy boldogabb legyek. Megtanulom elengedni a félelmeimet és ledönteni a korlátaimat. Sok módszert kipróbáltam és alkalmaztam, a legtöbb nagyon hatékony volt. Ekkor találkoztam a coaching eszköztárával és elhatároztam, hogy másoknak is segíteni fogok megvalósítani az álmaikat, ahogyan én is tettem.

Elkezdem felépíteni az új életemet.

Rettegtem magamnak bevallani, de legbelül tudtam, hogy változtatnom kell. Fel kell adnom a biztosat (nem csupán anyagilag) és ugrani végre! Elhagyni a vállalati világ nyújtotta biztonságot, de egyben boldogtalanságot és újra felfedezni magamat, feltöltekezni energiával és végre igazán élni! Így hosszú évek tépelődő érzései után úgy döntöttem, hogy valóra váltom a legnagyobb álmomat és beutazom Délkelet Ázsiát. Fantasztikus élményeket életem át és különleges barátságokat kötöttem az utamon. Hazatértem után úgy döntöttem, hogy a valódi szenvedélyemet kezdem el követni, a saját lábamra állok és elkezdek embereknek segíteni abban, hogy sikeresebbé és boldogabbá váljanak, valamint üzletileg sikeres, örömteli vállalkozásokat hozzanak létre.

Üdvözlettel, Tölgyessy Zsófi

A lényeg rólam:

  • Szenvedélyem, hogy támogassalak abban, hogy boldog életet élj, olyan sztorit kezdj el írni magadnak, ami az álom élet irányába fókuszál
  • 4 éve léptem ki a mókuskerékből, így lett vége az automata zombie üzemmódnak és új sztori kezdődött
  • 10 éves Brand Marketing tapasztatlat, több százmilliós büdzsé menedzselés
  • 7 éves felső vezetői tapasztalat
  • Life, Business és Marketing Coach, mentor és tanácsadó: magyar és angol nyelven.
  • Vállalkozóknak segítek profi üzleti és marketing stratégia kialakításában, a coaching eszköztárával, hogy a vállalkozásod öröm és ne nyűg legyen.
  • Egyéni coaching, csoportos coaching, workshopok, vezetői tréningek
  • 6 hónapon át beutaztam Délkelet Ázsiát, hogy valóra váltsam a legnagyobb álmomat, erről blogot is írtam: www.sophielovestotravel.com
  • A www.inspireasy.com angol nyelvű motivációs blog írója és társalapítója, a Váltsd Valóra az Álmaidat Facebook csoport létrehozója, FB oldalam vállalkozóknak: Szeretem a Vállalkozásom
  • Érdeklődés: Emberek fejlesztése, Motiváció, Üzletfejlesztés, Jóga, Meditáció, Elefántok, Inspiráció