fbpx


✨ Beszéljük át a vállalkozásod lehetőségeit! 

Nyári szünet! Új időpontok Júliustól!


Szeretnéd, ha személyesen mentorálnálak, hogy a te is felépítsd a sikeres vállalkozásodat, de szívből, önazonosan?

Megalkottam neked a S.O.U.L. Marketing metódust, amit a Csoportos (Soulpreneur Program) és az Egyéni Mentor programomban oktatok és közösen implementálunk. 

Amennyiben készen állsz valóra váltani vagy fellendíteni a vállalkozói álmodat, a következő lépés, hogy foglalj magadnak egy: ✨Díjmentes Fogadóóra Időpontot✨  Ez egy rendkívül értékes, díjmentes, 20 perces beszélgetés, ahol megtervezzük, hogy hova tud eljutni a vállalkozásod 3 - 6  hónap alatt. 

Már ezen a "rövid" híváson is rengeteg értéket fogsz kapni! Egyben arra is lehetőséget fog adni, hogy eldöntsük, szeretnénk-e együtt dolgozni a Csoportos, vagy Egyéni Mentor Program keretében!

Olvasd el a Csoportos és Egyéni Mentor programjaim részleteit!

Ha szeretnéd mégegyszer elolvasni a Soulpreneur Program részleteit, felépítését, előnyeit és megnézni a résztvevők véleményét:

Ha szeretnéd mégegyszer elolvasni az Egyéni Mentor Program részleteit, felépítését. Egy videót is találsz tőlem minden részlettel, infóval:

Mi fog történni a híváson?

  • A vállalkozói álmod lehetőségei! - A hívás előtt ki fogsz tölteni egy rövid kérdőívet, ami alapján előre átnézem neked a vállalkozásod lehetőségeit. Ha van már meglévő online jelenléted, arra is rá fogok nézni. Ha nincs, az is teljesen ok, akkor majd a program alatt dolgozol rajta!
  • Meghatározzuk a fókuszodat! Átbeszéljük, hogy milyen irányban érdemes haladnod, hogy elérd az álmaidat. Megosztom az észrevételeimet a vállalkozásod (vagy az ötleted kapcsán) És meghatározzuk a fókuszodat,a fő területet, ami a Te vállalkozói szintlépésednek az alappillére lesz!
  • Magabiztosabb leszel! - Már csak ezzel az egy beszélgetéssel magabiztosabb leszel és hasznos tanácsokkal fogsz távozni, ezért kérlek vedd komolyan ezt a lehetőséget és legyen zavartalan a figyelmed abban a 20 percben
  • Eldöntjük, hogy "Igen" vagy most "Nem"! - A beszélgetés végén vissza fogok Neked csatolni, hogy ajánlom-e Neked a Soulpreneur Csoportos Mentor vagy az Egyéni Mentor Programot, ezután arra foglak kérni, hogy tedd fel a megmaradt kérdéseidet és hozd meg a döntésedet. 

Az időpont foglalás lépései:

Nyári szünet! Új időpontok Júliustól!

Az időpont kiválasztásához és az időpont foglaláshoz a Calendly rendszerét használom, mert rendkívül egyszerű: én feltöltöm a szabad időpontjaimat, ahonnan te ki tudod választani a számodra megfelelőt. A kékkel jelölt napokon találsz szabad időpontokat, ha ráklikkelsz, akkor kiadja az aznapi szabad időpontokat. A "Confirm" (megerősítés) gombra nyomva tudod lefoglalni. Utána add meg a nevedet, email címedet és klikkelj a kék gombra. (az időpontot mindig a saját időzónádban mutatja!) Már érkezik is a megerősítő emailed. 

Gyakran felmerülő kérdések:

Hogyan történik a foglalás / hívás?

  • Az időpont kiválasztásához és az időpont foglaláshoz a Calendly rendszerét használom, mert rendkívül egyszerű: én feltöltöm a szabad időpontjaimat, ahonnan te ki tudod választani a számodra megfelelőt. 
  • A kékkel jelölt napokon találsz szabad időpontokat, ha ráklikkelsz, akkor kiadja az aznapi szabad időpontokat. A "Confirm" (megerősítés) gombra nyomva tudod lefoglalni. Utána add meg a nevedet, email címedet és klikkelj a kék gombra. (az időpontot mindig a saját időzónádban mutatja!)
  • Már érkezik is a megerősítő emailed. Zoom-ban fogunk beszélgetni, ez lehetőséget ad arra, hogy jól lássuk (ha van a számítógépeden kamera) és halljuk egymást. Az emailben szereplő linkre kell majd ráklikkelned, hogy be tudj csatlakozni a hívásba. 
  • Neked csak az emailben érkező kérdőívet kell kitöltened legalább 48 órával a hívás előtt, hogy fel tudjak készülni. Mással nem kell készülnöd. Nagyon várom, hogy beszélgessünk!

"Izgulok a beszélgetés miatt és

bizonytalan vagyok."

Sokszor mesélitek nekem, hogy miután lefoglaltátok ezt a beszélgetést, hirtelen jön az elbizonytalanodás:      

"Erre van szükségem?  Készen állok én erre?" Megengedhetem magamnak a további programjaidat?”

Ez teljesen természetes. Az elméd próbál biztonságban tartani. És hát a vállalkozói út nem mindig kiszámítható, ezért félelmetes. Akárcsak meghozni egy döntést, hogy befektess önmagadba: időt, energiát és pénzt.

Azt javaslom, hogy adj magadnak egy esélyt! Nem véletlenül kerültünk kapcsolatba, nem véletlenül talált Rád ez a lehetőség.

Ez egy segítő beszélgetés, ami általában nagyon könnyed, szóval jól fogod érezni magadat. Nincs mitől félned, semmit sem kell bizonyítanod nekem. Én azért beszélgetek veled, hogy támogassalak a szint lépésben!

>