fbpx

Soulpreneur Egyéni Mentor Program

Teltház! Szeptemberig nem tudok új mentoráltat fogadni!


Ez a program éveket fog megspórolni Neked a vállalkozói utadon...

...időben, pénzben és buktatókban!

A képlet egyszerű :

Marketing / Értékesítési Tudás: Könnyen feldolgozhatóan összegyűjtöttem Neked, hogy vezetőként tudás birtokában légy és megfelelő döntéseket tudj hozni a vállalkozásodban! Ezt a Soulpreneur Akadémia oktatási felületén éred el, online. 7 modulra osztott gyakorlati tudásanyag, tervező munkafüzetekkel.
+ Inspiráló, támogató közösség és mentor: hogy ne bizonytalanodj el az úton és haladj. Hogy legyen egy mentorod aki ott van melletted, fogja a kezedet és segít az elakadásaidnál és abban támogat, hogy kihozd magadból a legjobbat. A személyes mentorálásom mellett, a Soulpreneur közösségbe is bekapcsollak és minden programon részt tudsz venni az évfolyamokban.
+ Önismeret / tudatosság: hogy átszűrd magadon a tudást, ezáltal önazonos leszel. Ez azért fontos, hogy hosszútávon fenntartható legyen a vállalkozásod!
= Profitot termelő, önazonos, örömteli vállalkozás! Ráadásul nem egyedül!

Az ügyfeleimet ezek jellemzik...

01 Van egy álmod.

Van egy vállalkozói álmod, amit szeretnél valóra váltani. (meglévő, vagy dédelgetett)


02 Fontos az önismeret.

Tudod, hogy ehhez befelé is figyelned kell, tehát fontos számodra az önismeret és a spiritualitás sem áll távol tőled. 


03 Készen állsz változni.

Készen állsz tanulni, tesztelni, játszani, lépéseket tenni azért, hogy valóra váltsd az álmodat.


04 Poztív vagy.

Kedves vagy, pozitív és alig várod a közös munkát, még ha félsz is egy kicsit az úttól.


Mi az egyéni mentorálás előnye?

 • Teljesen személyre szabott a folyamat, olyan, mintha kapnál egy Marketing Vezetőt a vállalkozásodhoz.
 • Limitált számban (egyszerre max. 5 fő) vállalok egyéni mentoráltakat, ugyanis ez egy nagyon szoros együttműködés.
 • A következő min. negyedévben,  vagy félévben melletted leszek és végig kísérlek az utadon.
 • Átnézem a vállalkozásodat (weboldal, termék portfólió, árazás, stratégia stb.)
 • Kialakítjuk az önazonos és bevételt termelő marketing és értékesítési stratégiádat.
 • Dolgozunk a céljaidon, az álmaidon, az értékességeden.
 • Cél: hosszútávon fenntartható vállalkozás (örömteli és bevételt termel) + az általad meghatározott személyes célok, álmok.
 • Rendszeres konzultációk - 3 hónapos program: 7 alkalommal, 6 hónapos program: 14 alkalommal (35 - 70 perces konzultációk témától függően)
 • A folyamat elején sűrűbben beszélünk, aztán ahogy szükséged van rá. 
 • Az ülések között pedig email támogatás, bármit átnézek, véleményezek neked.

Ha szeretnél teljesen személyre szabott támogatást kapni, hogy szintet tudj lépni, válaszd az Egyéni Mentor Programot. 

Egy példa arra, hogyan épül fel a program (ha még nem vagy tagja a Soulpreneur Közösségnek)?

Az S.O.U.L Marketing Módszertan 7 lépéses folyamatán megyünk végig. Kéthetente találkozunk, online. Az  ülések között fogod meghallgatni az adott modul tananyagát, kitölteni a munkafüzetet és haladni a házi feladatokkal. Így elegendő időd marad (a munkád mellett), arra, hogy foglalkozz a vállalkozásod stratégiájával is.  Az egyéni mentor program keretében természetesen lehetőségünk van ettől a tematikától eltérni, ha a te vállalkozásodnak másra van szüksége. Az ülések között mindent átnézek és véleményezek neked, amivel elkészültél. Erről képernyő felvétel videót készítek és elküldöm neked.

Hogyan épülhet fel az egyéni mentor program, ha szintet szeretnél lépni (és /vagy már tagja vagy a Soulpreneur Közösségnek)?

Amennyiben már korábban elvégezted a Soulpreneur Programot, vagy már gyakorlottabb vállalkozó vagy, teljesen személyre szabottan fogunk haladni. Van aki abban kért segítséget, hogy tanítsam meg kampányolni, van aki a termék palettáját szerette volna rendbe tenni és dolgozni az értékességén.


Ezesetben is foglalj kérlek beszélgetés időpontot, hogy fel tudjuk mérni hol áll a vállalkozásod. A mentor program ideje alatt mindenben támogatlak, átnézek, véleményezek neked anyagokat, stratégiát alkotunk. A cél, hogy szintet lépjen a vállalkozásod!

Mit mondanak a csoportos és egyéni mentoráltjaim a programjaimról és a saját útjukról?

80%-ban szolgáltatás alapú vállalkozókkal dolgozom együtt a programjaimban:

Ilyen területekről jönnek a közösségünk tagjai és az egyéni mentoráltjaim: coach, fitnesz oktató, jóga oktató, fotós, grafikus, marketinges, jogász, lakberendező, kutyaoktató, borász, ruha tervező, webshop tulajdonos, meditáció oktató, gyógyító, terapeuta, tánc oktató, virágkötő, weboldal készítő, tréner, keramikus, sminkes, rendezvény szervező, bőrápolási termékek, kozmetikus, vállalkozói álmot dédelgető felső-vezető, kismama stb.

Mit tartalmaz pontosan az Egyéni Mentor Program és mennyibe kerül?

Fontosnak tartom, hogy a mentoráltjaim számára a befektetés egy picit feszítő legyen, de semmiképp se jelentsen veszélyt vagy túl sok stresszt. ("Strech, but not stress!")  Ez azt jelenti, hogy ebben a programban azon fogunk dolgozni, hogy mielőbb visszakeressed és lehetőleg megsokszorozzad a befektetésedet, amit (ha megfelelő termékeid / programjaid vannak), már néhány új vásárlóval tudsz teljesíteni. Viszont azt tanácsolom, hogy még várj, ha jelenleg nem áll rendelkezésedre ez az összeg. Ebben az esetben, első lépésként, a Soulpreneur Programot ajánlom Neked, ahol mindent megtanítok az első szinthez!

bekapcsollak a Soulpreneur programba 

 • A S.O.U.L. Marketing módszer   7  modulos tudásanyaga és a Tervező Munkafüzetek a Soulpreneur Akadémia Oktatási Felületén.
 • Korlátozás nélküli hozzáférés és ismétlési lehetőség minden évfolyamban.
 • Heti online, csoportos programok 15 héten át, évfolyamonként, Tavasszal és Ősszel. Akárhányszor ismételhető díjmentesen!
 • Inspiráló közösség, ahol bármikor kérdezhetsz.
 • Bónusz: Online marketing szakértői tananyagok

+ 3 hónap egyéni 

mentorálás

 • Minden ami a csoportos Soulpreneur Programban + Egyéni VIP Támogatás: 
 • 3  hónapon át minden lépésnél ott leszek melletted!
 • Átnézem a teljes vállalkozásodat (weboldal, termék portfólió, árazás, stratégia stb.)
 • Kialakítjuk az önazonos marketing és értékesítési statégiádat.
 • Rendszeres konzultációk -  min. 7, max.  10 alkalommal (35 - 60 perces konzultációk, mindig amire szükséged van!)
 • Az ülések között pedig email támogatás, bármit átnézek, véleményezek neked

A 3 hónapos Egyéni Mentor Program ára 397 000 Ft  (egy összegben, előre fizetéssel)

vagy igényelhetsz részlet fizetést is, ezesetben: 3  x 140 000 Ft!


Amennyiben szeretnéd hosszabbítani a folyamatot a 3 hónap leteltével: 112 000 Ft / hónap 

* A Soulpreneur Program meglévő tagjai 15% kedvezményben részesülnek!

** KATA-ás vállalkozóként ez az összeg alanyi ÁFA mentes és csak magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani.

Jól hangzik, mi a következő lépés?

A te vállalkozásod hol fog tartani 3 hónap közös munka után?

A következő lépés, ha érdeklődsz az Egyéni Mentor Program iránt, hogy foglalj magadnak egy : ✨Vállalkozói Szintlépés Beszélgetés' időpontot ✨ Ez egy rendkívül értékes, díjmentes 30 perces beszélgetés, ahol ránézünk arra, hogy hova tud eljutni a vállalkozásod 3-6 hónap alatt és megalkotjuk a Fókusz Tervedet.

 • A vállalkozói álmod lehetőségei! - A hívás előtt ki fogsz tölteni egy rövid kérdőívet, ami alapján előre átnézem neked a vállalkozásod lehetőségeit. Ha van már meglévő online jelenléted, arra is rá fogok nézni. Ha nincs, az is teljesen ok, akkor majd a program alatt dolgozol rajta!!
 • Mi lesz a fókuszod?Átbeszéljük, hogy milyen irányban érdemes haladnod, hogy elérd az álmaidat. Megosztom az észrevételeimet a vállalkozásod (vagy az ötleted kapcsán) És meghatározzuk a Fókusz Tervedet, azt a max. 3 fő területet, ami a Te vállalkozói szintlépésednek az alappillére lesz!
 • Magabiztosabb leszel! - Már csak ezzel az egy beszélgetéssel magabiztosabb leszel és hasznos tanácsokkal fogsz távozni, ezért kérlek vedd komolyan ezt a lehetőséget és legyen zavartalan a figyelmed abban a 30 percben
 • Eldöntjük, hogy "Igen" vagy most "Nem"! - A beszélgetés végén vissza fogok Neked csatolni, hogy ajánlom-e Neked az Egyéni Mentor Programot, ezután arra foglak kérni, hogy tedd fel a megmaradt kérdéseidet és hozd meg a döntésedet. Ha mindketten igent mondunk, akkor átbeszéljük, hogy melyik fizetést választod (pl. kérhetsz 3 havi részletfizetést) és csak utána tudod megvásárolni a programot.

Hogyan történik a foglalás / hívás?

 • Az időpont kiválasztásához és az időpont foglaláshoz a Calendly rendszerét használom, mert rendkívül egyszerű: én feltöltöm a szabad időpontjaimat, ahonnan te ki tudod választani a számodra megfelelőt. 
 • A kékkel jelölt napokon találsz szabad időpontokat, ha ráklikkelsz, akkor kiadja az aznapi szabad időpontokat. A "Confirm" (megerősítés) gombra nyomva tudod lefoglalni. Utána add meg a nevedet, email címedet és klikkelj a kék gombra. (az időpontot mindig a saját időzónádban mutatja!)
 • Már érkezik is a megerősítő emailed. Zoom-ban fogunk beszélgetni, ez lehetőséget ad arra, hogy jól lássuk (ha van a számítógépeden kamera) és halljuk egymást. Az emailben szereplő linkre kell majd ráklikkelned, hogy be tudj csatlakozni a hívásba. 
 • Neked csak az emailben érkező kérdőívet kell kitöltened legalább 48 órával a hívás előtt, hogy fel tudjak készülni. Mással nem kell készülnöd. Nagyon várom, hogy beszélgessünk!
>