fbpx

Soulpreneur Podcast, szívből készült Neked.

Önismeret, marketing, vállalkozás, szívközpontú vállalkozóknak!

Csemegézz az adások között!

Imádni fogod, ha szívközpontú vállalkozó vagy. Tehát ha van egy terméked, vagy szolgáltatásod, amiben hiszel és szeretnéd minél több emberhez eljuttatni, de etikusan, szívből, kapcsolódva a lelkeddel. Soulpreneur vagy akkor is, ha egyszerűen vállalkozol arra az életedben, hogy kövesd a szíved, lelked útját.Mesélek neked önismeretről, szívközpontú vállalkozás építésről és segítek újragondolni az elavult hitrendszereket, szívből.Ha hasznos és értékes volt számodra ez az adás, kérlek oszd meg másokkal, így tudod támogatni a munkámat!:)

32. epizód - 3. évad

Te is ítélkezel önmagad felett, ha nem vásárolnak tőled?

Te hányszor bántottad már magadat azért, mert nem sikerült valami jól, nem vettek tőled annyian, mint szeretted volna?
Hogyan ítélted meg magadat, mit gondolatokkal “táplálkozol” ilyenkor?
A közösségi média csilli-villi világában olyan sokszor érezzük azt, hogy “csak mi vagyunk bénák”, “csak nekünk nem sikerül”. Mindenki más bezzeg tele van ügyfelekkel és milliókat keres. Természetesen ez nem a valóság és vállalkozók 90%-nak nem sikerül mindig minden és nem is ez a cél:)

31. epizód - 3. évad

6 hónap Ázsiában! Mesélek az utazásról!

Az utazás volt az álmom, amikor kiléptem. Szerettem volna olyan életet élni és vállalkozást építeni, ami lehetővé teszi azt, hogy Ázsiában töltsek sok időt. Ezt az álmot valóra váltottam és amikor csak tehetem Ázsiában töltök néhány hónapot.

Ebben az adásban arról mesélek, hogy milyen az élet Ázsiában:

- Miként találunk szállást?

- Hogy néznek ki a napok?

- Miért éppen Ázsia, mit imádok benne annyira?

30. epizód - 3. évad

Hogy lesz egyensúly az életedben és a vállalkozásodban?

A legújabb epizódban azt járom körbe, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy balanszban maradj a vállalkozásodban. Hogyan lesz egyensúlyban a munka és a magánélet? Egyáltalán külön válik-e. Gond-e ha nem?


Ez miért fontos? Azért, mert ha nincs egyensúly, ha nem töltekezel, akkor nem lesz fenntartható hosszútávon a vállalkozásod. És én majdnem biztos vagyok benne, hogy te még sokáig szeretnéd az álom életedet élni, amiben van időd azokra a dolgokra, amiket szeretsz, amik töltenek:).

29. epizód - 3. évad

Mi a legrosszabb abban, amikor értékesítesz? ...és így lehet könnyű!:)

"Az értékesítés nem tukmálás, hanem egy lehetőség arra, hogy jobbá, könnyebbé tedd az ideális ügyfeled életét!

De ehhez értened és érezned kell az ÉRTÉKEDET!"

Ha neked is nehezedre esik az értékesítés, néha gyomorgörcsöd van tőle és furán érzed magadat, amikor eladsz, akkor ez a rövid adás Neked szól! Szeretném, ha könnyedebb lenne számodra az értékesítés, ezért vettem fel ezt a rövid adást! 

28. epizód - 3. évad

Te valóban hiszel önmagadban és a vállalkozásodban?

A mai célom, hogy kapcsolódj ezzel a kérdéssel és ránézz arra, hogy hol állsz a hited fokmérőjén? Rengeteg sorfordító felismerést tud hozni. És ne feledd, amint tudatossá válsz és felismered, hogy milyen valóságot mesélsz magadnak nap mint nap...az az a pillanat, amikor újat tudsz választani és valami jobbat teremteni!

A saját felismeréseimet is elárulom ebben az adásban, hogy bennem mit hozott fel és hogyan hasznosítottam azt!

27. epizód - 3. évad

Amikor az agyalás tévútra vitt...:)

Te is sokat agyalsz? Minden terv szerint halad?


Aztán egyszer csak észreveszed, hogy automata robotpilóta módban vagy és igazából te teljesen mást szeretnél. Hát valami ilyesmit vettem észre a saját életemben.

Erről mesélek ebben az adásban:)

Személyes, VIP epizód:)  

Személyes üzenetem: Mi foglalkoztat, mi újság velem?

Annyi minden történik és én mégsem meséltem már ezer éve Neked, úgyhogy felvettem (2024 Március)  egy nagyon személyes hangüzenetet. Személyes mert úgy mesélek Neked, mint egy jó barátnak, őszintén, szűretlenül. Ezért Spotify-ra nem is teszem fel, csak ide:)

4 témát jártam körbe fókuszáltan - hogy ne egy órát csacsogjak:))): 

1) Külső dolgok - Mi újság Ázsiában, hogyan élünk Vietnámban? 

2) Belső dolgok (05:40-től)  - Mi van a lelkemben, mi foglalkoztat most az önismereti úton? (elég mély transzformációban vagyok:)

3) Vállalkozás (08:42-től) - Mivel foglalkozom, mivel töltöm az időmet?

4) Marketing (13:09-től) - Mi okoz nehézséget és hogyan oldom meg?

26. epizód - 3. évad

Közösségi média kiégés? Egyszerre szeretem és utálom!

Szoktad azt érezni, hogy legszívesebben lecsuknád a laptopodat, bezárnád a telefonodat és többet nem nyitnád ki? :)) Szerintem nem vagy egyedül!

  • Lehet-e egyszerre szeretni a közösségi média adta csodálatos lehetőségeket a vállalkozásunkban és ugyanakkor utálni? 
  • Miért ilyen kettős ez a kapcsolat és hogyan tudunk jobb barátságba kerülni az online világgal? 
  • Miért kulcsfontosságú, hogy a lelki egyensúlyunkat megőrizve legyünk jelen nap mint nap az online világban? 

Többek között erről gondolkoztam el ebben a rövid, 15 perces adásban, hogy fogyasztható legyen, mert tudom, hogy elfoglalt vagy, azonban egy kis inspirációra Neked is szükséged lehet!)

Természetesen hasznos tippeket is hozok, legalább 5 darabot, amik abban segítettek nekem, hogy ne égjek ki hetente:))). Téged is támogasson az utadon!

25. epizód - 3. évad

Milyen energiával töltöd meg a vállalkozásodat?

Te milyen energiával fogod megtölteni ezt az évet? És egyáltalán miért fontos ez? Erről mesélek ebben a rövid, mindösszesen 11 perces adásban. A lényeg van benne, pont annyi, ami elindít ezen az úton!:)

24. epizód - 3. évad

Kiléptem a mókuskerékből - 10 év tanulságai

2023 November 18 - Pontosan 10 évvel ezelőtt léptem ki az irodám ajtaján utoljára, hátra hagyva a marketinges felsővezetői létet. Az akkori identitásomat, a vállalati családomat, a biztonságot, hogy beutazzam Ázsiát és ráleljek arra az útra, ami szívből jön.

10 évvel később, a Bali Álomtábor utolsó napján ünneplem az elmúlt évtizedet. Szóval ezt az adást hol máshol vehettem volna fel Neked, mint Balin. Hallgasd szeretettel a legfontosabb tanulságaimat az utamról.

23. epizód - 3. évad

Korlátozó minták: Állandó javító, probléma megoldó üzemmódban vagy?

Észrevetted már, hogy mennyi mindent (és mindenkit:) szeretnél megjavítani az életedben? Különös tekintettel magadat? Mindig találunk valamilyen problémát, amivel "lefoglalhatjuk" magunkat. 

Ezért a Soulpreneur Podcast soron következő epizódjában egy olyan témára szeretném felhívni a figyelmedet, amivel nagyon sokszor találkoztam már a munkámban és a saját életemben is. Egy nagyon gyakori korlátozó mintáról, az állandó "probléma megoldó, javító üzemmód" állapotáról mesélek. 

Hiszen nem mindegy, hogy a kiinduló energia az "oké vagyok" és innen szeretnék fejlődni, vagy a "nem vagyok elég jó", "valami gond van velem" és meg kell javítani. Erről szól ez a rövid, gondolat ébresztő adás. Ennyi a célja, hogy te is átgondold a saját életedre, vállalkozásodra vonatkoztatva.

22. epizód - ÚJ: 3. évad

3 mondat, amit ne mantrázz magadnak vállalkozóként!

Az a célom ezzel az adással, hogy átgondold, valóban azt a jövőt támogatod-e a hangosan kimondott mondatokkal, hitrendszerekkel, amit szeretnél?

Ha ezt a három mondatot gyakran használod, akkor biztosan nem.

Amennyiben sikeres vállalkozó szeretnél lenni, akkor érdemes őket újra gondolni. A sikert, én úgy definiálom ebben az esetben, hogy szívből hozol létre termékeket, tehát szereted azt, amit csinálsz, értéket teremtesz, segítesz másokat, de ez anyagi bőséggel is jár!

Ebben az Instagram posztban 3 kérdést is adtam neked hozzá, hogy átgondold a saját életedre, vállalkozásodra vonatkoztatva!:)

21. Epizód (2. évad)  - 

'Inspiráló Vállalkozói Sztorik - Te is képes vagy rá!' - Fótos Jánossal beszélgetek

Fótos János asztrológus és integrál coach, aki egyszerű és érthető szemlélettel segít neked megtalálni a saját vezérlő elvedet és hogy jól érezd magad a bőrödben.

Elérhetőségek:

https://fotosjanos.hu/

https://www.facebook.com/fotosjanos

https://www.instagram.com/fotosjanos_/

fotosjanos@fotosjanos.hu


Jani a Soulpreneur Vállalkozói Programban és az Egyéni Mentor Programomban is részt vett, hogy fejlessze a vállalkozását. 

20. Epizód (2. évad)  - 

'Inspiráló Vállalkozói Sztorik - Te is képes vagy rá!' - Árvay Angelikával beszélgetek

Árvay Angelika jelenleg Magyarország egyetlen kínai asztrológusa, aki nemzetközi borakadémikus is. Családi pincészetében borokat készítenek, míg egyéni vállalkozásában a láthatatlan világ üzeneteivel (Intuyching, Kínai asztrológia) igyekszik megkönnyíteni az életét a hozzá fordulóknak.  

Elérhetőségek:

www.boroszkop.com

Telefonszám: 06303183380 Email: info@arvay.eu

Facebook: Kínai asztrológia Árvay Angelikával, Intuyching Angival

Facebook csoport: Boroszkóp


Angi a Soulpreneur Vállalkozói Programban tanulta meg hogyan tudja felépíteni a vállalkozását és egyben a közösségünk oszlopos tagja. 

19. Epizód (2. évad)  - 

'Inspiráló Vállalkozói Sztorik - Te is képes vagy rá!' - Majdán Edittel beszélgetek

Majdán Edit a pandémia idején lépett ki a vállalati létből, hogy sok év után valóra váltsa az álmát. Bár étékesítéssel is foglalkozott korábban, megfogalmazta, hogy önmagunk értékesítése mennyivel nehezebb, mint egy terméket értékesíteni, de ezt is meg lehet tanulni:).

Edit, önismerettel foglalkozik: Access Bars® Facilitator, OH-kártya instruktor, Expanse Therapy® kezelő és abban segít, hogy teljesebb, boldogabb életet tudj élni.

 Elérhetőségei: www.majdanedit.hu +36306614052  https://www.facebook.com/majdanedit

Edit a Soulpreneur Vállalkozói Programban tanulta meg hogyan tudja felépíteni a vállalkozását és egyben a közösségünk oszlopos tagja.

18. Epizód (2. évad)  - 

'Inspiráló Vállalkozói Sztorik - Te is képes vagy rá!' - Kovács Ágival beszélgetek

Kovács Ági fenntartható weboldalakat készít, ami nem csak a szemnek szép, hanem arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy felhasználó barát és bevétel termelő is legyen. 

Ágival nagyon jót beszélgettünk arról, hogy milyen volt váltani az állami szférából a vállalkozói létbe. 

Weboldala:  https://www.green-design.hu/ 

Ági a Soulpreneur Vállalkozói Programban tanulta meg hogyan tudja felépíteni a vállalkozását és egyben a közösségünk oszlopos tagja. 

17. Epizód (2. évad)  - 

'Inspiráló Vállalkozói Sztorik - Te is képes vagy rá!' - Mester Zsuzsával beszélgetek

Mester Zsuzsanna a Bokorka Vendégház tulajdonosa Noszvajon.  Teljes munkaidőben dolgozik vezetőként egy multinacionális vállalatnál és mellette építi a vállalkozását. A vendégház mellett, csodaszép dekorációkat is készít.

Boróka vendégház: “Otthonod, távol otthonodtól” www.bokorkavendeghaz.hu

Zsuzsa a Soulpreneur Vállalkozói Programban tanulta meg hogyan tudja felépíteni a vállalkozását és egyben a közösségünk oszlopos tagja. 

16. Epizód (2. évad)  - 

'Inspiráló Vállalkozói Sztorik - Te is képes vagy rá!' - Dánfi Timivel beszélgetek

Timi TestSzobrászattal és masszázzsal foglalkozik Budapesten, előtte a vendéglátó,- és szállodaiparban dolgozott. Ő az első a családjában, aki a vállalkozói utat választotta. A saját történetéről, félelmeiről is mesél, és téged is inspirál arra, hogy haladj a szíved útján.

Bővebben a módszerről: www.testszobrasz.hu  

15. Epizód (2. évad)  

Te sem lettél sikeres 1 hét vagy hónap alatt?

Már szinte napi szinten jön szembe egy hirdetés, hogy fogyj le, vagy legyél boldog vagy legyél milliomos 1 hét alatt. De a valóság persze nem is állhatna távolabb ettől. 

Egy vállalkozás felépítése nem azonnal történik és nincs is 1 db sikerrecept, ami mindenkinek működik. Hát ,erről szól ez az adás és arról, hogy nem vagy lúzer azért mert nem termelsz még milliókat!

14. Epizód (2. évad):

HOGYAN KAMPÁNYOLOM (LAUNCHOLOM) AZ ONLINE TERMÉKEIMET?

A legjújabb Soulpreneur Podcast adásban arról mesélek, hogyan áll össze egy markeitng és értékesítési kampány, amikor bevezetek egy online terméket. Mesélek arról, hogy mire van szükség ilyenkor, milyen feladatok vannak, és színfalak mögötti infókat is megosztok. Sőt, még a lelki oldaláról is mesélek neked!


13. Epizód (2. évad):

BIZTONSÁGOS SZÁMODRA FELKELTENI AZ EMBEREK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

A marketing is használja az "érdeklődészerzés, érdeklődés felkeltés" kifejezést. Tulajdonképpen az a legfontosabb kérdése, hogyan "keltsük fel az ideális vevő figyelmét a termékünk iránt." Ehhez ki kell állnunk a színpadra és megmutatni magunkat, a termékünket, szolgáltatásunkat. Ha elbújunk, akkor nem működik a dolog.

De vajon: 

Biztonságos számodra az érdeklődés? Hogyan kaptál érdeklődést másoktól az életed folyamán? Milyen fogalmakat, érzéseket társítasz hozzá?
Következő epizód: Hogyan kampányolom az online termékeimet?
Hamarosan! 2022.02.22

12. Epizód (2. évad):

ÉVÉRTÉKELÉS, TANULSÁGOK 2021!

Minden évben kiértékelem az évemet, megnézem, hogy mi történt a vállalkozásomban és az életemben. A korábbi podcastokban meg tudod hallgatni azt, hogy hogyan indult a vállalkozásom annó, 2014 és 2019 között, mi történt 2020-ban, de most nézzük a 2021-es évet.

Összeségében nagyon szép évet tudok a hátam mögött, de azért volt benne minden, nehéz dolgok is, erről bővebben mesélek a podcastban.

 11. Epizód (2. évad):

MERD VALÓRA VÁLTANI AZ ÁLMAIDAT!

Elérkezett a II. évad, melynek első témája az álmok valóra váltása!:) 

Mesélek arról, hogy miért tartom fontosnak, hogy olyan életet éljünk, amire valóban vágyunk és mik a legnagyobb akadályok az álmaink kapcsán. 

Ezt az adást Portugáliában vettem fel Neked egy csodaszép tengerparton, hogy magamban is megerősítsem: Az álmok igenis valóra válnak:). 


 10. Epizód:

Kedvenc önismereti eszközeim és segítőim.

A 10. adás témáját megszavaztattam veletek, köszönöm, hogy szavaztatok!

Mesélek a kedvenc önismereti eszközeimről, a segítőkről, akik támogatottak az önismereti és vállalkozói úton. 

Fontosnak tartom elmondani, hogy az önismereti út (és a vállalkozói út is) egy folyamat, ezért érdemes hosszú távon gondolkoznod, tanulnod, fejlődnöd és önmagadba fektetned. Hajrá!

Segítőim, akiktől sokat kaptam és akiket te is megkereshetsz:

Rém László - Theta Healing tanfolyamok és konzultációk

Vipassana meditáció - Czike Klára, Pandita központ

Nagy Andi, Kún Zsófi - Life coaching

Kormos Évi - Kundalini Jóga

 9. Epizód:

tengerpartról vállalkozni? ázsiai élménybeszámoló.

A 9. adásban arról mesélek, hogy miért fontos számomra Ázsia, mit szeretek benne, miért tölt annyira.


  • Valóban lehet onnan dolgozni?
  • Milyen is szabadon vállalkozni?
  • Megéri odáig utazni?
  • Miért olyan fontos töltődni?

8. Epizód:

nem jön a bevételed? ezen az 5 ponton változtass.

A 8. adásban arról mesélek, hogy min tudsz változtatni annak érdekében, hogy növekedjen a bevételed.

Az elmúlt 7 év saját, és ügyfél tapasztalataiból csemegéztem őket.

Apróságnak tűnnek elsőre, de a hatásuk nagyon fontos!!:)  

Ne felejts el legalább egy dolog mellett elköteleződni és megvalósítani!


  7. Epizód:

top 5 vállalkozói para, ami akadályozhat.

A 7. adásban arról mesélek, hogy melyik az az 5 téma, ami akadályozhat a vállalkozói sikeredben.
Szó van benne többek között pénzről, értékességről, a tukmálás kérdéséről....

Az elmúlt években többszáz vállalkozóval és vállalkozni vágyó emberrel dolgoztam együtt és szinte mindenkinél előjött ez az 5 téma. Nálam is...erről is mesélek!

Szóval, hallgasd szeretettel és gondold át a saját életed és vállalkozásod kapcsán.
És ne feledd, a félelmek egyszerűen irányjelzők:) 6. Epizód:

Spiritualitás a vállalkozásomban.

A mai adásban arról mesélek, hogyan lehet lágyan, nőiesen vállalkozni: 

  • Mit jelent számomra a spiritualitás?
  • Hogyan fér meg az emlém, a tervezés, a ráció mellett a szív is?
  • Milyen eszközöket használok, amik támogatnak az utamon?


Személy szerint én imádok tervezni, gondolkozni, elemezni, de rá kellett jönnöm, hogy ha nem engedem be az intuíciómat, a szívem hangját, akkor előbb utóbb be fogom korlátozni magamat. 


 5. Epizód:

VÁLLALKOZÓI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ 2020 / 2021

Ebben az epizódban arról mesélek, hogyan fejlődött a vállalkozásom az elmúlt két évben és milyen kihívásokkal, felismerésekkel találtam szembe magamat és milyen választ adtam rájuk:). 


4. Epizód:

hogyan indultam el és építettem fel a vállalkozásomat?

Egészen 2014-ig tekerek vissza és elmesélem, hogyan kezdtem el vállalkozni, milyen lépéseket tettem, merre haladtam. Hogyan lettek az első ügyfelek.  

Nagyon sok izgalmas részletet árulok neked el, hallgasd szeretettel!:)

 3. Epizód:

Inspirációs Marketing = Önazonos marketing, szívből


„Zsófi, én nem értek a marketinghez és amúgy is kiráz tőle a hideg!”⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
A legtöbb vállalkozó, vállalkozni vágyó ügyfelem elmondja a munkánk elején, ezt a mondatot, valamilyen formában.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ilyenkor szoktam én erre mosolyogva, de szigorúan azt felelni, hogy: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
„Ha komolyan veszed magadat, mint vállalkozó, akkor abba kell hagynod annak a mantrának az ismételgetését, hogy „utálom a marketinget”. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy ezzel a mondattal tápláld a kapcsolatotokat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Újra kell írnunk a fejedben a marketinghez való hozzáállásodat és másképp kell gondolkoznod a vállalkozásodról.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Az Inspirációs Marketing Vállalkozói Program pont ebben segít és ezért jött létre. Április 22-én fog újraindulni, immár 9. alkalommal, de addig is hozni fogok Neked jó sok hasznos gondolatot belőle.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Szóval, ha olyan marketingre vágysz, amitől nem érzed sz@arul magadat, jó helyen jársz:). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

 2. Epizód:

Segítség, utálok értékesíteni!


Annyiszor hallottam már azt, hogy "utálok értékesítni, tukmálni", hogy megalkottam egy új tanfolyamot: Szívből Értékesíteni címmel. A tanfolyamban azt a 7 aranyszabályt mesélem el, ami ahhoz szükséges, hogy közelebbi barátságba kerüljetek az értékesítéssel.

Ebben az adásban pedig arról mesélek, hogy:
1) Milyen félelmek tartanak vissza attól, hogy értékesíts?
2) Mi az első néhány lépés, amit meg tudsz tenni annak érdekében, hogy jobb barátságba kerüljetek!

Bár használtam mikrofont az élő bejelentkezésben, egy picit halk, de azért jól érthető, hallgatható és mivel nagyon fontos a mondanivalója, mindeképp megosztom veled, attól függetlenül, hogy nem tökéletes a hang minőség:)

1. Évad - 1. Epizód:

Szív, lélek, vállalkozás. Mit jelent szívből vállalkozni?

Szívből csináld. Főleg, ha a vállalkozásod a szenvedélyedre, az egyedi tehetségedre épül. Ha arra figyelsz, hogy jól érezd magad a vállalkozásodban, hogy örömmel hozd létre és add el a termékeidet, akkor nem csak üzletileg sikeres az, amit csinálsz, de élvezed is a munkád és olyan életet teremthetsz, amire valóban vágysz. 


A vállalkozói lét lehetőséget ad arra, hogy valódi értéket teremts és adj másoknak is. Ezek ma már nem túlzó szavak és minèl többen hiszünk benne, annál inkàbb lesz ez a gondolkodásmód a norma. Szóval, Szívből csinálod? 

>