Köszöntelek, ez a Soulpreneur Podcast:)

Imádni fogod, ha szívközpontú vállalkozó vagy. Tehát ha van egy terméked, vagy szolgáltatásod, amiben hiszel és szeretnéd minél több emberhez eljuttatni, de etikusan, szívből, kapcsolódva a lelkeddel.

Soulpreneur vagy akkor is, ha egyszerűen vállalkozol arra az életedben, hogy kövesd a szíved, lelked útját.

Mesélek neked önismeretről, szívközpontú vállalkozás építésről és segítek újragondolni az elavult hitrendszereket, szívből.

Ha hasznos és értékes volt számodra ez az adás, kérlek oszd meg másokkal, így tudod támogatni a munkámat!:)


Klikkelj és kövess be Spotify-on, hogy értésülj a következő epizódról!

1. Évad - 1. Epizód:

Mit jelent szívből vállalkozni?


Szívből csináld. Főleg, ha a vállalkozásod a szenvedélyedre, az egyedi tehetségedre épül. Ha arra figyelsz, hogy jól érezd magad a vállalkozásodban, hogy örömmel hozd létre és add el a termékeidet, akkor nem csak üzletileg sikeres az, amit csinálsz, de élvezed is a munkád és olyan életet teremthetsz, amire valóban vágysz. 


A vállalkozói lét lehetőséget ad arra, hogy valódi értéket teremts és adj másoknak is. Ezek ma már nem túlzó szavak és minèl többen hiszünk benne, annál inkàbb lesz ez a gondolkodásmód a norma. Szóval, Szívből csinálod? 

1. Évad - 2. Epizód:


Segítség, utálok értékesíteni!


Annyiszor hallottam már azt, hogy "utálok értékesítni, tukmálni", hogy megalkottam egy új tanfolyamot: Szívből Értékesíteni címmel. A tanfolyamban azt a 7 aranyszabályt mesélem el, ami ahhoz szükséges, hogy közelebbi barátságba kerüljetek az értékesítéssel.

Ebben az adásban pedig arról mesélek, hogy:
1) Milyen félelmek tartanak vissza attól, hogy értékesíts?
2) Mi az első néhány lépés, amit meg tudsz tenni annak érdekében, hogy jobb barátságba kerüljetek!

Bár használtam mikrofont az élő bejelentkezésben, egy picit halk, de azért jól érthető, hallgatható és mivel nagyon fontos a mondanivalója, mindeképp megosztom veled, attól függetlenül, hogy nem tökéletes a hang minőség:)

1. Évad - 3. Epizód:


Inspirációs Marketing = Önazonos marketing, szívből


„Zsófi, én nem értek a marketinghez és amúgy is kiráz tőle a hideg!”⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
A legtöbb vállalkozó, vállalkozni vágyó ügyfelem elmondja a munkánk elején, ezt a mondatot, valamilyen formában.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ilyenkor szoktam én erre mosolyogva, de szigorúan azt felelni, hogy: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
„Ha komolyan veszed magadat, mint vállalkozó, akkor abba kell hagynod annak a mantrának az ismételgetését, hogy „utálom a marketinget”. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy ezzel a mondattal tápláld a kapcsolatotokat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Újra kell írnunk a fejedben a marketinghez való hozzáállásodat és másképp kell gondolkoznod a vállalkozásodról.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Az Inspirációs Marketing Vállalkozói Program pont ebben segít és ezért jött létre. Április 22-én fog újraindulni, immár 9. alkalommal, de addig is hozni fogok Neked jó sok hasznos gondolatot belőle.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Szóval, ha olyan marketingre vágysz, amitől nem érzed sz@arul magadat, jó helyen jársz:). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀