fbpx

Bali Álomtábor 

November 10 - 19.

Utazzunk együtt az álom szigetre, Balira!


Tölts velünk 8 felejthetetlen napot Balin és gondold újra az életedet, szívből. Szakadj ki a hétköznapokból és fókuszálj önmagadra és az álmaidra. 

A tábort a csodálatos Divine Souls' Mission csapatával álmodtuk meg Neked, akik a legkülönlegesebb utazásokat szervezik évek óta Balira. Én is 100%-ban jelen leszek a táborban!:)

Nézd meg a videót, amiben egy korábbi tábor élményét tudod átélni.

Ismerj meg minket!

Ivettel, a Divine Souls' Mission egyik megálmodójával beszélgettünk a táborról, álmokról. Hallgasd szeretettel!


Amennyiben szeretnél tőlem kérdezni a táborról, megismerni, segítséget kérnél a döntésben, írj nekem emailt (info@tolgyessyzsofi.hu) és felveszem veled a kapcsolatot, beszélgessünk!

Utazz velünk Balira! Online Utazó Élménybeszámoló

Mindig is vágytál Balira? Szeretnél megismerkedni az Istenek Szigetével?

Akkor jó hírünk van, mesélünk Neked a „Bali csodáról”: Az üde rizsföldekről, a szemet gyönyörködtető templomokról, egzotikus szállásokról, isteni ételekről.

A Divine Souls’ Mission csapata 2019 óta szervez táborokat Balira, idén Novemberre pedig Tölgyessy Zsófival közösen álmodtuk meg az ÁLOMTÁBORT.

Ebből az apropóból szeretnénk Nektek mesélni Baliról, megmutatni a csodálatos tájakat, élményeket, amit az Istenek Szigete adott nekünk az eddigi útjaink során ott.

Az eseményen Maximovits Anett, a Divine Souls' Mission társalapítója és Tölgyessy Zsófi fognak Neked mesélni.

Az esemény díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrálóknak fogjuk kiküldeni a Zoom linket, ott fogunk találkozni online.

Érdemes velünk tartanod, ha szívesen velünk utaznál Balira, de akkor is, ha ez egyelőre egy távoli álom, ugyanis most online formában hozzuk el neked Balit, fényképes beszámolóval. Mesélünk, megosztjuk az élményeinket és nagyon szívesen fogadjuk a kérdéseidet is.

Időpont: Július 27, 18:30 – 19:30

Helyszín: Online térben, Zoom-ban fogunk találkozni, amit regisztráció után, emailben küldünk meg neked.

Várunk sok szeretettel!

Anett és Zsófi

>