fbpx


A szívközpontú, milliós kampányok készítéséről őszintén. 

Díjmentes előadás - Június 27, 10:00 - 11:00

Legyen olyan marketing stratégiád, ami mellett nem kell állandóan a social médiában lógnod!

Kovács Ági & Tölgyessy Zsófi

Miről lesz szó az előadáson?

 🚀 Tarts velünk ezen az előadáson, ahol: 

  • Elmeséljük, hogy miért hiszünk annyira a kampányolásban.
  • Milyen tapasztalataink vannak a kampányok lebonyolításában.
  • Megmutatunk egy-két esettanulmányt. 
  • Látni fogod, hogyan épül fel egy kampány és mitől lesz sikeres. 
  • Bemutatjuk a Milliós Kampány Mastermind programunkat, ahova max. 12 fő tud csatlakozni Július 12-től, hogy közösen összetegyük a Te kampányodat is!

Minden vállalkozó álma, hogy olyan marketing terve legyen, ami rendszeresen nagyobb bevételt hoz, tukmálás nélkül, úgy, hogy ne kelljen minden nap órákat tölteni a közösségi médiában. Legalábbis mi, - Zsófi és Ági- erre vágytunk:)!

Van egy hatékonyabb mód: El kell kezdeni kampányokban gondolkozni. 

A kampánykészítés nem bonyolult dolog, de vannak bizonyos folyamatok, ütemezések és szabályok, amiket be kell tartani. És hát igen, elsőre sok munka, kitartás és motiváció szükséges hozzá..  De ha beleteszed az energiát, meg fogja hozzá a gyümölcsét hosszú távon.

Ha nincs egy jól átgondolt értékesítési stratégiád és egy megtervezett kampányod, akkor könnyen zsákutcákba futsz, feleslegesen dobsz ki pénzt az ablakon, és nem éred el azokat a számokat, amiket szeretnél. 

Ettől csalódott leszel, mert azt érzed, hogy nem kell az embereknek, amit csinálsz. Ilyenkor kezded el megkérdőjelezni magadat és az értékességedet, akármennyire is jó a terméked!

Azért, hogy ez ne így legyen, Tölgyessy Zsófi és Kovács Ági - azaz mi,- megálmodtunk egy közös programot: A Milliós Kampány Mastermind-ot! Ebből hozunk Neked most egy kis kóstolót a díjmentes előadás segítségével. 

Alig várjuk, hogy az elmúlt évek tapasztalatait, tudását és a levont következtetéseket megoszthassuk veled! Hiszen ha van egy jól felépített kampányod, amit újra és újra tudsz ismételni, akkor folyamatosan tudnak érdeklődők és megrendelők érkezni a vállalkozásodba.

Nekünk ez azért is nagyon fontos volt, mert nem volt kedvünk és időnk arra, hogy reggeltől estig a közösségi médiában lógjunk. Egy hatékonyabb, gyorsabb és önazonosabb eszközt kerestünk.

A előadáson mi fogunk mesélni Neked:

Kovács Ági vagyok, 20 év közigazgatásban töltött idő után, 45 évesen váltottam, mert hittem, hogy a hétköznapokat lehet élni felszabadultan és motiváltan is, nem pedig fásultan, egész héten a pénteket várva. 

Online jelenlét megteremtésében, marketing stratégia kialakításában és a marketing folyamatok felépítésében tudok segíteni. Szeretném megmutatni mindenkinek, hogy a marketing lehet egyszerű és szerethető is.

Weboldal: https://www.green-design.hu/


Köszöntelek, Tölgyessy Zsófi vagyok, ex-marketinges felsővezető, life & business coach, világutazó, a szívközpontú élet támogatója. 10 éve vállalkozó.

A sikeres, marketinges, felsővezetői karrieremet hagytam hátra, hogy kövessem a szívemet. Miután kilépetem fél éven át utaztam Délkelet Ázsiában, hogy világot lássak és visszaszerezzem az élet szenvedélyemet, amit az automata robotpilóta üzemmód kikapcsolt.

A misszióm, hogy minél több ember kövesse a szívét és az álmait.  A Soul Marketing módszer segítségével abban támogatlak, hogy önazonos marketing stratégiát tudj kialakítani, szívből!

>