fbpx

Hogyan hozd ki a legjobbat az évedből szívközpontú vállalkozóként? 

Évindító Inspirációs Workshop

Workshop felvétel + Munkafüzet + Meditáció

Hallgasd Meg a videót!

Hallgasd meg ezt a 40 perces videót amiben 8 témát és kérdést hoztam Neked, hogy körbe tudd járni, miként lesz 2024 igazán a TE éved:). Az év bármely részében hallgathatod és akkor is ha nem vagy vállalkozó, ugyanis sok dolgot így is el fogsz tudni vinni belőle!:)

töltsd le a munkafüzetet!

Ne felejtsd el letölteni a munkafüzetet, hiszen ez a legfontosabb rész, mert a segítségével fogsz rálelni a saját válaszaidra. Az első 3 oldalt bátran töltsd ki és ahol a "Workshop Munkafüzet' rész kezdődik, ott tudod együtt nézni a videót és tölteni a munkafüzetet! Ne felejts el egy dolgot legalább megvalósítani!

kezd el gyakorolni a szív meditációT!

Ajándékként betettem neked a szív meditációt, ami eddig csak a fizetős programjaimban volt elérhető. Azért teszem, mert ez a leghatékonyabb eszköz arra, hogy napról napra egyre inkább halld a szíved szavát!

Hogyan tovább? Begyújtjuk a vállalkozásod rakétáit?

Csatlakozz hozzánk a nagysikerű Soulpreneur Programba! Mi az? Szívközpontú vállalkozói csoportos coaching / tréning program és közösség, ahol lépésről lépésre megmutatjuk hogy mire fókuszálj ahhoz, hogy sikeres vállalkozást építs, de mindezt szívből, önazonosan. 

Valóra váltjuk a TE vállalkozói álmodat is?

Olvasd el a részleteket és foglalj egy fogadóóra időpontot, hogy megismerjük egymást!

>