fbpx
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"78104":{"name":"Main Acent Transparent","parent":"ea6fb","lock":{"saturation":0,"lightness":1}},"ea6fb":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"78104":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.3)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.3}},"ea6fb":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"78104":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.3)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.3}},"ea6fb":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Van egy vállalkozói álmod vagy szerelem vállalkozásod?

De még fogalmad sincs, hogyan indulj el és hogyan élj meg belőle?

Miért érdemes csatlakoznod?

A kihívás Neked szól, ha van egy vállalkozói álmod vagy szerelem vállalkozásod.  Fontos számodra, hogy értéket teremts és a szívközpontú szemlélet alkalmazása az üzleti életben is.  Fontos számodra az önismeret. Tudod, hogy mivel szeretnél foglalkozni. Követnéd a szenvedélyed.

De még félsz: „Elég jó lesz? Fognak ezért fizetni? Egyáltalán hogyan induljak el? Milyen marketing eszközöket használjak? Oh, én utálok tukmálni....hogyan lesz bevételem?”

Ha ismerősen hangzanak ezek a gondolatok, akkor jó helyen jársz.

A 7 nap témáit gondosan válogattam ki Neked az Inspirációs Marketing Program és Közösség tananyagából, ami a gyakorlati, online, csoportos programom és egyben inspiráló, vállalkozói közösség, mely abban támogat, hogy megélj a szenvedélyedből és többé ne érezd magad egyedül a vállalkozói utadon.

7 napon át foglak támogatni, rengeteg tudással és inspirációval! Mikor? Szeptember 7 - 13.

Minden nap lehetőséged lesz arra, hogy átgondold a nap témáját, melyet egy rövid videóban fejtek ki.

Rá fogsz lelni a saját válaszaidra a vállalkozásod kapcsán!

A válaszaidat egy csodaszép munkafüzetben tudod majd feljegyezni, melyet az oktatási felületünkről tudsz könnyedén letölteni.

Inspiráló közösség is támogatni fog, hogy felpörögj!

Az összes résztvevővel egy zárt Facebook csoportban tudsz kapcsolódni, inspirálódni. Sőt még élő bejelentkezésekkel is foglak támogatni.

Magabiztosabb leszel a vállalkozásod kapcsán!

A 7 nap elteltével sokkal magabiztosabb leszel, a marketing közelebb kerül a szívedhez és lesz legalább 3-4 lépés a kezedben, amivel tovább léphetsz a vállalkozásodban!

Tarts velünk a kihívásban és keltsd életre a szerelem vállalkozásodat!

2021. Szeptember 7 - 13. 

"megélek a szenvedélyemből" - 7 napos kihívás

Keltsd életre a szerelem vállalkozásod!

"Gyakorlatilag a nulláról indultam marketing- ügyben. És nagyon régóta toltam félre magamtól a témát. Ezért is volt csoda számomra hogy első olvasásra szerelem lett - amit adsz. ahogy tanítod. Számomra nagy erő van benne. Tiszta és hiteles. Szívközpontú!"

U. Beáta 

"A marketing nem csak idegesítő tukmálás lehet, az általam létrehozott értékes termék vagy szolgáltatás értékének bemutatása, ezzel másoknak is segítek, értéket adok nekik. A bőség nekem ezért jár, mivel jó szándékkal értéket adok nekik oda, erre törekszem, tiszta szándékkal."

H. Délia 

Milyen témákról lesz szó a kihívásban?

  • Mit jelent szívből vállalkozni?
  • Bárki képes szeretni a marketinget?
  • Kivel szeretnél igazán együtt dolgozni?
  • Miért olyan fontos, hogy beleállj az értékességedbe?
  • Átgondolhatod, hogyan tudnál szívből kommunikálni.
  • Igazából milyen marketing eszközket használnál és mit nem.
  • Miért fontos, hogy befelé figyelj az úton, ne mindig kifelé.

A kihívás megálmodója:

Sok szeretettel köszöntelek!
Tölgyessy Zsófi vagyok és több mint 7 éve támogatom a közösségemet abban, hogy minél többen váltsák valóra a vállalkozói álmukat és szívből tudják építeni a marketingjüket, gyomorgörcs nélkül.

Szeptember 23.-án, immár 10. alkalommal indul útjára az Inspirációs Marketing Vállalkozói Program, ami egy egyedülálló, szívközpontú, online csoportos tréning és inspiráló közösség. Ez a kihívás az ott tanított 7 legfontosabb lépést hozza el számodra.