fbpx
SZÍVKÖZPONTÚ VÁLLALKOZÓKNAK

Szívből Vállalkozni Kihívás - Május 6-8. 

Építsd szívből, önazonosan és könnyedén a vállalkozásodat és a marketingedet!

Ez az lehetőség a Soulpreneur Program tavaszi évfolyamának díjmentes nyitó eseménye!

szívközpontú marketing és értékesítés

Mit jelent szívből, önazonosan marketingelni és vállalkozni?

Ez egy újszerű üzleti megközelítés, ami az önazonosságra, őszinteségre és a igazi emberi kapcsolódásokra fókuszál. Mielőtt kiáramlik, befelé figyel, a saját álmainkra, belső útmutatására. 


A profit mellett, ami a vállalkozás alapja, az értékadást tartjuk szem előtt és azt, hogy minél nagyobb pozitív hatást tudjunk elérni. Hiszünk abban, hogy a kettő nem zárja ki egymást. A profit és a szív együtt lehet pozitív hatással. 


Manipuláció, gyomorgörcs és nyomulós értékesítési taktikák helyett, a tudás megosztására, inspirációra, értékadásra és az önazonosságra fókuszálunk. Hiszünk abban, hogy azáltal, hogy követjük a szívünket, az álmainkat, a saját értékeinket, nem csak a saját életünket éljük teljesebben, hanem a termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal jobbá tudjuk tenni az ideális ügyfelünk életét.


Amennyiben a fenti sorok rezonálnak veled, tarts velünk! 

Indul a nagysikerű Soulpreneur Vállalkozói Program tavaszi évfolyama, és mint mindig, érkezik a welcome drink-ed, hogy bele tudj díjmentesen kóstolni abba, hogy mennyivel könnyebb egy szívközpontú mentor segítségével építeni a vállalkozói stratégiádat, önazonosan, szívből! 
  • MIKOR ÉS MILYEN PROGRAMOK LESZNEK A KIHÍVÁSBAN?

MÁJUS 6. - Hétfő 10:00 - 11:00 

Hogyan tudsz te is szívből, önazonosan, vállalkozni & marketingelni?

A workshop segítségével teljesen át fog alakulni a hozzáállásod a marketinghez és az értékesítéshez. Az a célom, hogy megkönnyebbülj, tisztábban láss és ezáltal inspirált legyél, hogy valódi sikereket tudj elérni a vállalkozásodban.

Cél: Megszeresd a marketinget, hiszen csak akkor lesz hosszútávon fenntartható, ha önazonos!

60 perc - Nézd élőben, vagy utólag a felvételt!

S.O.U.L SIKER WORKSHOP:
MÁJUS 7. - Kedd 10:00 -11:00

A sikeres vállalkozásépítés szakaszai! Te hol állsz?

Az elmúlt évtized eredménye a S.O.U.L térkép, amely a vállalkozásod sikerének szívközpontú útmutatója. 4 szakasz segítségével fogom bemutatni Neked a bizniszed legfontosabb építőköveit és lehetőséged lesz felmérni a workshop segítségével, hogy te hol állsz, miben vagy már erős és mit tudsz még fejleszteni. 

Cél: Pontosan értsd, hogy hol tartasz és melyik szakaszban mire érdemes fókuszálnod, hogy ne legyen káosz!

60 perc - Nézd élőben, vagy utólag a felvételt!

KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS
MÁJUS 8., Szerda 10:00 -11:00 

Inspiráló, Szívközpontú Vállalkozói Sztorik - Kerekasztal Beszélgetés

Szeretném, ha tudnád, hogy nem vagy egyedül. Más is félt, össze volt zavarodva, tele volt kérdésekkel és kétségekkel. Más is vágyott arra, hogy ne keljen, béna, tukmálós marketing és értékesítési trükköket alkalmaznia. Nem vagy egyedül a vállalkozói álmaiddal, az álom életed vágyával. Sokan vagyunk! Szeretnék neked bemutatni néhány különleges vállalkozónőt a Soulpreneur Közösségből, akik mind hétköznapi emberek, de tettek az álmaikért!

Cél: Inspirációt kapj a saját álmaid megvalósításához!

60 perc - Nézd élőben, vagy utólag a felvételt!

A Soulpreneur Program megálmodója:

Tölgyessy Zsófi

Több mint 10 éve támogatom a közösségemet abban, hogy minél többen váltsák valóra a vállalkozói álmukat és szívből tudják építeni a marketingjüket, könnyedén.

Májusban, immár 16. alkalommal indul útjára az Soulpreneur Vállalkozói Program, ami tudatos, szívközpontú, vállalkozóknak szól, akik szeretnének megtanulni bevételt termelő vállalkozást építeni, de lélekkel, önazonos marketing /értékesítési lépésekkel. Ez az ajándék esemény kóstolót ad neked ebből az útból! Utána is folytathatod velünk a megvalósítást 11 héten át! Majd azután is, hiszen díjmentesen lehet velünk ismételni minden évfolyamban!!!

Hogyan lehetséges, hogy ugyanaz "neki működik és nekem nem"?

Az elmúlt 10 évben többszáz vállalkozóval volt lehetőségem együtt dolgozni. Volt aki azonnal sikereket ért el, volt aki sokkal lassabban és volt akinek "nem sikerült". Ez arra inspirált, hogy figyeljek:

Hogyan lehetséges, hogy ugyanaz a stratégia, marketing eszköz "neki működik és neki nem"?

Mi szükséges ahhoz, hogy önazonos sikert érjünk el a vállalkozásunkban, ráadásul fenntartható módon?

Fenntartható: öröm + profit együtt!

3 fő dolog emelkedett ki. az évek során. 

Ezt fogjuk körbejárni a kihívás keretében.

Imádni fogod ezt a 3 napot! Írd be a naptáradba: Május 6-8,

10:00 - 11:00 

>